Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur.
Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur.
2 284223 Decipat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar 6 Şubat 2021 #2 Its Jarry and Harry
ihsan D Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 51 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Abi yapma dedi: Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben de skyblock bayılırım fakat son 1 yıl içinde falan girdiğim skyblock sunucuları hiç iyi değildi, belki ben bulamamışımdır. En son ağız tadıyla 1.8.8 de oynadım o zaman 1.10 yeni çıkmıştı provanas mı neydi o serverin adı da hala nasıl bilmiyorum.
Abi yapma dedi: Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben de skyblock bayılırım fakat son 1 yıl içinde falan girdiğim skyblock sunucuları hiç iyi değildi, belki ben bulamamışımdır. En son ağız tadıyla 1.8.8 de oynadım o zaman 1.10 yeni çıkmıştı provanas mı neydi o serverin adı da hala nasıl bilmiyorum.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 6 Şubat 2021 #4 Abi yapma dedi: Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hypixel server önerirdim bundan 1-2 sene önce sorsaydın ama şimdi bakıyorum aşırı karışık olmuş oynamaya değmez. Farm'ların vs bir önemi kalmamış.
Abi yapma dedi: Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hypixel server önerirdim bundan 1-2 sene önce sorsaydın ama şimdi bakıyorum aşırı karışık olmuş oynamaya değmez. Farm'ların vs bir önemi kalmamış.
ALMACIK Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 426 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 Abi yapma dedi: Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hypixel.
Abi yapma dedi: Merhaba, hesabım Premium hesap. İstediğiniz serveri önerebilirsiniz. Oyuncu sayısı fazla olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hypixel.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 CraftRise premiumsuz fakat onun için launcher indirmen lazım.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #7 Anladım. Hepinize teşekkür ederim.