serhatkrtpe Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 204 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşım ile skyblock başlamak istiyoruz. Bildiğiniz P2W olmayan ve lagsız server önerir misiniz? Oyuncu sayısıda fazla olursa tadından yenmez.
Arkadaşım ile skyblock başlamak istiyoruz. Bildiğiniz P2W olmayan ve lagsız server önerir misiniz? Oyuncu sayısıda fazla olursa tadından yenmez.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 15 Nisan 2021 #2 Benim de oynadığım lydoria adlı bir server var sadece skyblock serverları var linki aşağı bırakacağım. MC. Lydoria. Network.
Benim de oynadığım lydoria adlı bir server var sadece skyblock serverları var linki aşağı bırakacağım. MC. Lydoria. Network.
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 15 Nisan 2021 #4 Hypixel. Gördüğüm en iyi skyblock resmen. Devrim niteliğinde bir başyapıt. Adamlar sadece pluginler ile mükemmel işler başardılar. 2 yıldır oynuyorum bağımlısı oldum.
Hypixel. Gördüğüm en iyi skyblock resmen. Devrim niteliğinde bir başyapıt. Adamlar sadece pluginler ile mükemmel işler başardılar. 2 yıldır oynuyorum bağımlısı oldum.