Minecraft SlimeBlock

B

Bekir Öztürk

Ziyaretçi
Arkadaşlar aşağıdaki videoda adam slimeblock dediği blokları kullanıyor. Bu blok hangi sürüme ait? Bilen varsa söylesin lütfen. Sürümün korsan linki varsa lütfen facebook hesabıma mesaj atın.

https://www.facebook.com/bkrztrk

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.8.x sürümlerinde release edilecek bu blok. Snapshot versiyonlarında bulabilirsin. Profil ayarlarından "enable snapshot versions" ve "use the latest version" seçersen oyun otomatik olarak son snapshot ile açılacaktır.

Dediğinizi anlamadım oyunu sadece eğlenceli düzenekler kurmak için oynuyorum.

Yani şöyle oluyor, bu sürüm, daha Mojang tarafından tanıtılmadı. Sadece belirli yerlerden indiriliyor. Bunu bir oyunun Alphası, Betası gibi düşünün.

Snapshot sürümleri, oyunun test aşamasındaki sürümleri, haftalık olarak yayınlanıyorlar. Şu anda 1.8 sürümleri için hazırlık yapılıyor ve bu bloğu kullanabilmek için o sürümleri kullanmalısın.

Bunun için oyunu açtığın başlatıcı programda aşağıda "Edit Profile" butonu göreceksin. Ona tıkla, "enable snapshot versions" ve "use the latest version" seçeneklerini işaretle.

Bu ayarları yapmazsan, oyunun şu anda geçerli olan 1.7.9 versiyonu ile açılacaktır ve bloğu kullanman mümkün olmayacaktır.

Oyununuz orijinal mi?

Düzenleme: Bendeki orijinal olmayan sürümde bulamamıştım şimdi buldum. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum. @Berke Kan

Evet. Sonradan farkettim korsan sürüm aradığını.

Bu blok ilk 1.8 snapshot unda eklendi. Korsan link veremem kurallara aykırı ama google da ara bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…