Minecraft SMP için ne yapmak gerekir?

Klavyelimuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 20 kişi ile birlikte bir Minecraft smp sunucusu kuracağız. Sunucuda mod olmasa da hafif ülke kurma temalı olacak. Bende kendi ülkemi kuracağım bu yüzden farklı kişilerden de fikirler duymak istiyorum. Savaş stratejisi, yapı fikri, ülke adı yerleşim yeri, ittifak kurma vs. hiç fark etmez her konu olur. Şimdiden teşekkürler.

mod kurmak istemiyorsunuz o zaman spigot bukkit yapıp belirli plugin ekleyip çalınma vb etkileyebilir arazi alma mağaza alım satım fln yapabilirsin.(sadece öneridir)

Mod kurmak istemiyorsunuz o zaman Spigot bukkit yapıp belirli plugin ekleyip çalınma vb etkileyebilir arazi alma mağaza alım satım falan yapabilirsin.(sadece öneridir)

Hocam genel olarak geyser ve hile önleyen pluginler tarzı oynanışı etkilemeyen pluginler indireceğiz yani claim gibi pluginler eklemeyi düşünmüyoruz ama biri bir yeri patlattığında veya sandığı yağmaladığında onu kimin yaptığını gösteren bir plugin biliyorsanız ona hayır demem doğrusu.

Sunucunuz ne durumda dostum?

20 kişi çağırdık ama aktif sayısı biraz az. Buna rağmen oynayan kişilerin bazılarıyla kendi ekibimi kurdum elmas set olduk. Boşta 20 blok elmas, 50 blok altın var. Çok güzel bir base yaptık. Alanın etrafı bambularla çevrili. İçinde patikalar ve sakura ağaçları var çok güzel bir ortam ama fazlasıyla geliştiğinizden amaçsız kalmaya başladık. Kısacası güzel gidiyor bir de bugün ölmesem daha iyiydi :D

20 kişi çağırdık ama aktif sayısı biraz az. Buna rağmen oynayan kişilerin bazılarıyla kendi ekibimi kurdum elmas set olduk. Boşta 20 blok elmas, 50 blok altın var. Çok güzel bir base yaptık. Alanın etrafı bambularla çevrili. İçinde patikalar ve sakura ağaçları var çok güzel bir ortam ama fazlasıyla geliştiğinizden amaçsız kalmaya başladık. Kısacası güzel gidiyor bir de bugün ölmesem daha iyiydi :D
İletişim adresi bırakır mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı