Ahmetefe598 Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Çoğu YouTuber vs. smp sunucuları açıp arkadaşları arasında oynuyorlar. Bende bu tarz bir sunucu açıp oynamak istiyorum. Sunucuyu ben açabilirim. Veya sunucusu olan varsa fazla gelişmemiş onlara katılabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
Çoğu YouTuber vs. smp sunucuları açıp arkadaşları arasında oynuyorlar. Bende bu tarz bir sunucu açıp oynamak istiyorum. Sunucuyu ben açabilirim. Veya sunucusu olan varsa fazla gelişmemiş onlara katılabilirim.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Og-network var isterseniz beraber ileryebiliriz(yeni başladım, Spawn'dan çıktım sadece)
Ahmetefe598 Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 yapiz dedi: Og-network var isterseniz beraber ileryebiliriz(yeni başladım, Spawn'dan çıktım sadece) Genişletmek için tıkla... olur dc vereyim Efeğ#9967
yapiz dedi: Og-network var isterseniz beraber ileryebiliriz(yeni başladım, Spawn'dan çıktım sadece) Genişletmek için tıkla... olur dc vereyim Efeğ#9967