BurakYagz Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Merhaba bir Minecraft 1.16.5 smp (Survival multi Player) sunucusu kurmak istiyorum. Plugin öneriniz var mıdır smp sunucusu için?
Merhaba bir Minecraft 1.16.5 smp (Survival multi Player) sunucusu kurmak istiyorum. Plugin öneriniz var mıdır smp sunucusu için?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #2 TreeAssist Artı 0 Eksi
KS KS BurakYagz Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 Başka varmi lynch01 dedi: TreeAssist Genişletmek için tıkla... Başka önerin varmi Artı 0 Eksi
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #4 BurakYagz dedi: Başka var mı? Başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Script vereceğim yazabilirsen kodu paylaşayım. (Okları yerden alma plugini.) Artı 0 Eksi
BurakYagz dedi: Başka var mı? Başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Script vereceğim yazabilirsen kodu paylaşayım. (Okları yerden alma plugini.)
KS KS BurakYagz Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #5 lynch01 dedi: Script vereceğim yazabilirsen kodu paylaşayım. (okları yerden alma plugini.) Genişletmek için tıkla... Yay ile atılan ok üstüne gidince gelmiyorum zaten. BurakYagz dedi: Yay ile atılan ok üstüne gidince gelmiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... + Scriptin nasıl kullanıldığını bilmiyorum YouTube'da var mıdır? Vein miner iyi olur mu sence. BurakYagz dedi: Yay ile atılan ok üstüne gidince gelmiyorum zaten. + Scriptin nasıl kullanıldığını bilmiyorum YouTube'da var mıdır? Vein miner iyi olur mu sence. Genişletmek için tıkla... Kankam bir soru daha soracağım kusura bakma biliyorsundur diye sunucuyu bedava açmak istiyorum sence versiyon indirip server. Jar danmi yapmalıyım yoksa Aternos'ya da ploudostanmi yapmalıyım? Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Script vereceğim yazabilirsen kodu paylaşayım. (okları yerden alma plugini.) Genişletmek için tıkla... Yay ile atılan ok üstüne gidince gelmiyorum zaten. BurakYagz dedi: Yay ile atılan ok üstüne gidince gelmiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... + Scriptin nasıl kullanıldığını bilmiyorum YouTube'da var mıdır? Vein miner iyi olur mu sence. BurakYagz dedi: Yay ile atılan ok üstüne gidince gelmiyorum zaten. + Scriptin nasıl kullanıldığını bilmiyorum YouTube'da var mıdır? Vein miner iyi olur mu sence. Genişletmek için tıkla... Kankam bir soru daha soracağım kusura bakma biliyorsundur diye sunucuyu bedava açmak istiyorum sence versiyon indirip server. Jar danmi yapmalıyım yoksa Aternos'ya da ploudostanmi yapmalıyım?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #6 Aternos'tan yap. Artı 0 Eksi
KS KS BurakYagz Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #7 lynch01 dedi: Aternos'tan yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi