Sodium derken dediğinizi pek anlamadım.1.21.5'in OptiFine'ı çıkmamış Sodium'da vardır belki ama güvenilir mi?
Elbette.1.21.5'in OptiFine'ı çıkmamış Sodium'da vardır belki ama güvenilir mi?
1.21.5'in OptiFine'ı çıkmamış Sodium'da vardır belki ama güvenilir mi?
1.21.5'in OptiFine'ı çıkmamış Sodium'da vardır belki ama güvenilir mi?
Fabric indirmem gerekiyormuş bir de Installation for Minecraft Launcher burdan indirdim de güvenilir midir?Evet. Başka sorunuz var mıydı?
VirusTotal zararlı buldu daFabric indirmem gerekiyormuş bir de Installation for Minecraft Launcher burdan indirdim de güvenilir midir?
Fabric indirmem gerekiyormuş bir de Installation for Minecraft Launcher buradan indirdim de güvenilir midir?
VirusTotal zararlı buldu da Eki Görüntüle 2496569
orjinal launcher'ım var ama galiba sodium olsa da iris shader'a ihtiyacım var shader için.Ana sitesi hocam. Yani bir şey olmaz. VirusTotal'a gelirsek yanlış uyarı vermiş olabilir. Çokça yaşanan bir şey zaten o sitede. Orijinal Launcher'a sahip olmadığınızı varsayıyorum. Olsaydı CurseForge'un uygulamasını kullanırdınız.
Orijinal Launcher'ım var ama galiba Sodium olsa da iris Shader'a ihtiyacım var shader için.
Orijinal Launcher'ım var ama galiba Sodium olsa da iris Shader'a ihtiyacım var shader için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.