Çözüldü Minecraft sodiuma mod yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Öncelikle herkese günaydın. Ben 1.21 de sodium oynuyorum buna mod kurmak istiyorum. Bazı mod paketlerinde görüyorum sodium kurulmuş şekilde. Mod klasörünün içine modu atıp nasıl sodium ile oynayabilirim?

Çözüm
Hocam monolibi indirdim mods dosyasındaki sodiumu silmeli miyim?

Eki Görüntüle 2251164

Hayır. Sodiumu silmeyin gerek yok, neden olsun?
Sodium fabricteki modların neredeyse %99'u ile uyumludur. Hatta indireceğiniz her modla uyumludur fakat belki istisnalar olur diye %1'lik bir pay bıraktım.
Ayrıca daha optimize bir oyun istiyorsanız kendi açtığım optimizasyon bloguna bakabilirsiniz. Yine bu blogdaki her mod birbiri ile uyumlu.

Normal bir şekilde fabric 1.21 uygun olan modları mods klasörüne sürükle. Bazı modlar için çeşitli kütüphane modları veya gereklilikler gerekebiliyor.

Tüm fabric 1.21 modlara buradan bakabilirsin.

Direkt fabric ile uyumlu modları mods klasörüne sürükleyip kullanabilirsin.

Bu hatayı alıyorum.

Hocam monolibi indirdim mods dosyasındaki sodiumu silmeli miyim?

Eki Görüntüle 2251164

Hayır. Sodiumu silmeyin gerek yok, neden olsun?
Sodium fabricteki modların neredeyse %99'u ile uyumludur. Hatta indireceğiniz her modla uyumludur fakat belki istisnalar olur diye %1'lik bir pay bıraktım.
Ayrıca daha optimize bir oyun istiyorsanız kendi açtığım optimizasyon bloguna bakabilirsiniz. Yine bu blogdaki her mod birbiri ile uyumlu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…