E Erenox Attopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Öncelikle merhaba. Oyunda bir komut vardı. Spawn bölgesinnin kaç blok olacağını ayarlıyorduk. Hangi komuttu o bilen var mı? Çok oyunculudada varmı bu komut?
Öncelikle merhaba. Oyunda bir komut vardı. Spawn bölgesinnin kaç blok olacağını ayarlıyorduk. Hangi komuttu o bilen var mı? Çok oyunculudada varmı bu komut?
KS KS E Erenox Attopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #11 anomalynx dedi: O dünyaya giren tüm kullanıcıların spawmlanma yerini ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Artı 0 Eksi
anomalynx dedi: O dünyaya giren tüm kullanıcıların spawmlanma yerini ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor?
3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #12 Erenox dedi: Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Genişletmek için tıkla... Biraz sapma olabilir pekde sıkıntı deil %100 doğruluk için plugin indirmeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
Erenox dedi: Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Genişletmek için tıkla... Biraz sapma olabilir pekde sıkıntı deil %100 doğruluk için plugin indirmeniz gerekebilir.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 8 Temmuz 2021 #13 Erenox dedi: Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuncuları korumak için yapılmış bir şey. Ve chunk içinde spawn ediyor. Artı 0 Eksi
Erenox dedi: Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuncuları korumak için yapılmış bir şey. Ve chunk içinde spawn ediyor.
KS KS E Erenox Attopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #14 AXCHNEER dedi: Hocam oyuncuları korumak için yapılmış bir şey. Ve chunk içinde spawn ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Hocam oyuncuları korumak için yapılmış bir şey. Ve chunk içinde spawn ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #15 Erenox dedi: Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Genişletmek için tıkla... O chunka spawnpoint atıyor. Bir chunk 9 blok uzunamasına, genişlemesine olduğuna göre normal. Artı 0 Eksi
Erenox dedi: Komudu yazdım ama yazdığım yerden bazen 2, 4 blok uzakta spawn ediyor. O komudu yazdığım chunkın içindemi spawn ediyor? Genişletmek için tıkla... O chunka spawnpoint atıyor. Bir chunk 9 blok uzunamasına, genişlemesine olduğuna göre normal.
DenizinDunyasi_YT Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #16 AXCHNEER dedi: Hocam oyuncuları korumak için yapılmış bir şey. Ve chunk içinde spawn ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba dediği sunucularda ki /spawn olayı. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Hocam oyuncuları korumak için yapılmış bir şey. Ve chunk içinde spawn ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba dediği sunucularda ki /spawn olayı.