Minecraft spawner spawnlama süresi nasıl öğrenilir?

Cyborg626

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda ismini vermeyeceğim bir skyblock sunucusunda oynuyorum ve siteden demir golem spawneri almayı düşünüyorum. Ama golemin saniyede dakikada veya saatte ne kadar demir verdiğini bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim, hesaplama yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anda ismini vermeyeceğim bir skyblock sunucusunda oynuyorum ve siteden demir golem spawneri almayı düşünüyorum. Ama golemin saniyede dakikada veya saatte ne kadar demir verdiğini bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim, hesaplama yapacağım.
Google'da

"Bu koşullar karşılandığında, her oyun adımı sırasında 1/700 demir golem yumurtlama girişimi şansı vardır. Bu, her 35 saniyede bir yumurtlama denemesi anlamına gelir. Ancak, yumurtlama girişimi yalnızca oyun yumurtlanabilir bir nokta bulursa bir golem oluşturmayı başarır." yazıyor.

Tabii eğer sunucu spawnlanma süresini değiştirmediyse.

Çoğu sunucuda Spawner için özel eklenti kullanılıyor ve bu eklentiden spawn süresini ayarlayabiliyorlar. Oynadığınız sunucuda destek talebi açarsanız en doğru yanıtı onlar verecektirler.

Tamamen sunucudaki pluginleri yazan kişinin bileceği bir şey. Serverın kolaylık seviyesine göre değişir en iyisi adminlerine sormak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı