S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 4 Temmuz 2023 #1 Sunucu 1.16.5 6-7 tane spawner var örümcek ve zombi bana AFK farm lazım ipeksi kazma ile hepsini aldım en verimli farm videosu varsa atar mısınız?
Sunucu 1.16.5 6-7 tane spawner var örümcek ve zombi bana AFK farm lazım ipeksi kazma ile hepsini aldım en verimli farm videosu varsa atar mısınız?
Ulaş Kahveci Attopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul, Beşiktaş 4 Temmuz 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında bunla baya bir xp kasmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında bunla baya bir xp kasmıştım.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.288 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 sevimsiz57 dedi: Sunucu 1.16.5 6-7 tane spawner var örümcek ve zombi bana AFK farm lazım ipeksi kazma ile hepsini aldım en verimli farm videosu varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İpeksi kazma ile spawner almak?? Modlu olduğu içindir her neyse. Bunun en verimlisi falan yok. Shulkercraft, İlmango vb kanallara bakarak farmı yapabilirisiniz.
sevimsiz57 dedi: Sunucu 1.16.5 6-7 tane spawner var örümcek ve zombi bana AFK farm lazım ipeksi kazma ile hepsini aldım en verimli farm videosu varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İpeksi kazma ile spawner almak?? Modlu olduğu içindir her neyse. Bunun en verimlisi falan yok. Shulkercraft, İlmango vb kanallara bakarak farmı yapabilirisiniz.