Bende severek oynadım ama 3. sezon falan çıkmayacak çünkü yapımcısı Telltale Games battı iflas etti yani.Minecraft story Mode'un bir fanıyım güzel bir seriydi ama 3. sezon gelecek mi yoksa 2. sezon final miydi? Kimisi 2025'te gelecek diyor.
Bende severek oynadım ama 3. sezon falan çıkmayacak çünkü yapımcısı Telltale Games battı iflas etti yani.
Oyunu üreten firma kapandı, bir başkası haklarını satıb almadığı sürece devam etmez ki öyle bir şey olacağını da düşünmüyorum.Minecraft story Mode'un bir fanıyım güzel bir seriydi ama 3. sezon gelecek mi yoksa 2. sezon final miydi? Kimisi 2025'te gelecek diyor.
Nerede hocam? Resmi satışı yok diye biliyorum.Battı diyorlar ama halla oyun satışı yapıyor?
Oyunu üreten firma kapandı, bir başkası haklarını satıb almadığı sürece devam etmez ki öyle bir şey olacağını da düşünmüyorum.
Nerede hocam? Resmi satışı yok diye biliyorum.
Hocam firma kapanıp açılmış sanırım, bu sene oyun çıkaracaklarmış. Ben de şimdi öğrendim.
Evet kendileri battilar o The Walking Dead'leri, the Wolf Among Us'u yapan şirket yok artık, isim haklarını farklı bir şirket satın aldı ve o isim altında oyun üretmeye çalışıyorlar.Battı diyorlar ama halla oyun satışı yapıyor?
Evet kendileri battilar o The Walking Dead'leri, the Wolf Among Us'u yapan şirket yok artık, isim haklarını farklı bir şirket satın aldı ve o isim altında oyun üretmeye çalışıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.