A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Hocam Minecraft story mode çıkar mı tekrar? Play Store'dan zamanında almıştım o kadar indirilmiyor şimdi boşa gitti para. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Hocam Minecraft story mode çıkar mı tekrar? Play Store'dan zamanında almıştım o kadar indirilmiyor şimdi boşa gitti para.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 26 Kasım 2024 #2 APK hali var toprak hocanın sitesinde.
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Chitose dedi: APK hali var toprak hocanın sitesinde. Genişletmek için tıkla... Patlak o linkler. Oyun sanki internet tarihinden silinmiş gibi. Zaten çok eski bir oyun olduğu için güncel telefonlar açmaz onu.
Chitose dedi: APK hali var toprak hocanın sitesinde. Genişletmek için tıkla... Patlak o linkler. Oyun sanki internet tarihinden silinmiş gibi. Zaten çok eski bir oyun olduğu için güncel telefonlar açmaz onu.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 27 Kasım 2024 #4 berelpo dedi: Patlak o linkler. Oyun sanki internet tarihinden silinmiş gibi. Zaten çok eski bir oyun olduğu için güncel telefonlar açmaz onu. Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde duruyor hala internetten silindiği falan yok daha geçen ay oynadım.
berelpo dedi: Patlak o linkler. Oyun sanki internet tarihinden silinmiş gibi. Zaten çok eski bir oyun olduğu için güncel telefonlar açmaz onu. Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde duruyor hala internetten silindiği falan yok daha geçen ay oynadım.
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 Chitose dedi: Bazı sitelerde duruyor hala internetten silindiği falan yok daha geçen ay oynadım. Genişletmek için tıkla... O mecazdı zaten dostum, ben de indirmiştim 2 sene önce falan ama Android sürümüm yüksek olduğu için oynayamamıştım.
Chitose dedi: Bazı sitelerde duruyor hala internetten silindiği falan yok daha geçen ay oynadım. Genişletmek için tıkla... O mecazdı zaten dostum, ben de indirmiştim 2 sene önce falan ama Android sürümüm yüksek olduğu için oynayamamıştım.
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #6 berelpo dedi: Patlak o linkler. Oyun sanki internet tarihinden silinmiş gibi. Zaten çok eski bir oyun olduğu için güncel telefonlar açmaz onu. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarıma indirdim virüssüz ama telefona nasıl iner bilmem.
berelpo dedi: Patlak o linkler. Oyun sanki internet tarihinden silinmiş gibi. Zaten çok eski bir oyun olduğu için güncel telefonlar açmaz onu. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarıma indirdim virüssüz ama telefona nasıl iner bilmem.