reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 28 Mart 2022 #1 En son Telltale games battı ve oyunları kaldırıldı diye biliyorum. Eskiden oynamıştım ama tekrar oynayasım geldi.
En son Telltale games battı ve oyunları kaldırıldı diye biliyorum. Eskiden oynamıştım ama tekrar oynayasım geldi.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2022 #2 reddline dedi: En son Telltale games battı ve oyunları kaldırıldı diye biliyorum. Eskiden oynamıştım ama tekrar oynayasım geldi. Genişletmek için tıkla... Ilk 5 bölüm Netflix'de var. Ama diger 4 bölüm yok. Korsana destek yok ama oyun piyasada yok, TLauncher sitesinden torrent ile indirebilirsin PC'ye. Bu arada korsana destek yok, eger oyun piyasada var ise bu mesajı silerim.
reddline dedi: En son Telltale games battı ve oyunları kaldırıldı diye biliyorum. Eskiden oynamıştım ama tekrar oynayasım geldi. Genişletmek için tıkla... Ilk 5 bölüm Netflix'de var. Ama diger 4 bölüm yok. Korsana destek yok ama oyun piyasada yok, TLauncher sitesinden torrent ile indirebilirsin PC'ye. Bu arada korsana destek yok, eger oyun piyasada var ise bu mesajı silerim.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 28 Mart 2022 #3 reddline dedi: En son Telltale Games battı ve oyunları kaldırıldı diye biliyorum. Eskiden oynamıştım ama tekrar oynayasım geldi. Genişletmek için tıkla... Oyunlar kaldırılmadı. Steam'de Batman Telltale series var. Tam bilmiyorum ama story mode Microsoft Store da olabilir.
reddline dedi: En son Telltale Games battı ve oyunları kaldırıldı diye biliyorum. Eskiden oynamıştım ama tekrar oynayasım geldi. Genişletmek için tıkla... Oyunlar kaldırılmadı. Steam'de Batman Telltale series var. Tam bilmiyorum ama story mode Microsoft Store da olabilir.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2022 #4 Earas dedi: Oyunlar kaldırılmadı. Steam'de Batman Telltale series var. Tam bilmiyorum ama story mode Microsoft Store da olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben denk gelmedim.
Earas dedi: Oyunlar kaldırılmadı. Steam'de Batman Telltale series var. Tam bilmiyorum ama story mode Microsoft Store da olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben denk gelmedim.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #5 499337 dedi: Ilk 5 bölüm Netflix'de var. Ama diger 4 bölüm yok. Korsana destek yok ama oyun piyasada yok, TLauncher sitesinden torrent ile indirebilirsin PC'ye. Genişletmek için tıkla... Onda da hata veriyordu sanırım ben denedim ve saçma sapan yazılar vardı.
499337 dedi: Ilk 5 bölüm Netflix'de var. Ama diger 4 bölüm yok. Korsana destek yok ama oyun piyasada yok, TLauncher sitesinden torrent ile indirebilirsin PC'ye. Genişletmek için tıkla... Onda da hata veriyordu sanırım ben denedim ve saçma sapan yazılar vardı.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2022 #6 Max Caulfield dedi: Onda da hata veriyordu sanırım ben denedim ve saçma sapan yazılar vardı. Genişletmek için tıkla... Hangisi? Netflix'de ilk 5 bölüm kusursuz ama diger 4 bolüm yok. Witherlı bölîmler var ama ekibin doger maceralarından sadece 1'i var. Gerisi yok.
Max Caulfield dedi: Onda da hata veriyordu sanırım ben denedim ve saçma sapan yazılar vardı. Genişletmek için tıkla... Hangisi? Netflix'de ilk 5 bölüm kusursuz ama diger 4 bolüm yok. Witherlı bölîmler var ama ekibin doger maceralarından sadece 1'i var. Gerisi yok.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 28 Mart 2022 #7 499337 dedi: Ben denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Hatta şimdi aklıma geldi Batman alınır mı diye konu açacağım.
499337 dedi: Ben denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Hatta şimdi aklıma geldi Batman alınır mı diye konu açacağım.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #8 499337 dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Ben valla düz ilk çıkanı yükledim, bölüm falan bilmiyorum.
499337 dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Ben valla düz ilk çıkanı yükledim, bölüm falan bilmiyorum.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 28 Mart 2022 #9 499337 dedi: Ben denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da sadece Batman ve Wolf Among Us varmış.
499337 dedi: Ben denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da sadece Batman ve Wolf Among Us varmış.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2022 #10 Max Caulfield dedi: Ben valla düz ilk çıkanı yükledim, bölüm falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen TLauncher mı diyorsun? Ben Netflix diyorum. Torrent ne kadar guvenliyse :/
Max Caulfield dedi: Ben valla düz ilk çıkanı yükledim, bölüm falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen TLauncher mı diyorsun? Ben Netflix diyorum. Torrent ne kadar guvenliyse :/