GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Ocak 2023 #11 @TylerDurdenAynıBen Hocam biraz hortlatma gibi oluyor ama gönderdiğiniz link güvenilir mi ?
berkbey3aa Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #12 Merhaba Telltale Games batmadı yeni oyunları var ama bazı oyunları desteklenmiyor.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 22 Nisan 2023 #13 Microsoft Store olması lazım.
Dragonborn_Safa Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #14 Ciarus dedi: Hocam korsan indirmenizi önermem. Netflix'den izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abe berlej lazım öyle olmaz ki. Ciarus dedi: Hocam korsan indirmenizi önermem. Netflix'den izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abe berlej lazım öyle olmaz ki. GUNCEL DRIVER ADAM dedi: @TylerDurdenAynıBen hocam biraz hortlatma gibi oluyor ama gönderdiğiniz link güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim gayet iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024
Ciarus dedi: Hocam korsan indirmenizi önermem. Netflix'den izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abe berlej lazım öyle olmaz ki. Ciarus dedi: Hocam korsan indirmenizi önermem. Netflix'den izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abe berlej lazım öyle olmaz ki. GUNCEL DRIVER ADAM dedi: @TylerDurdenAynıBen hocam biraz hortlatma gibi oluyor ama gönderdiğiniz link güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim gayet iyi.
M momerd Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #15 berkbey3aa dedi: Merhaba Telltale Games batmadı yeni oyunları var ama bazı oyunları desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Telltale battı, sadece aynı isimde yeni bir şirket açıldı. Bu arada Telltale çalışanları kendileri bir şirket kurup oyun yapmaya devam ediyorlar. Ama o şirketin adını unuttum.
berkbey3aa dedi: Merhaba Telltale Games batmadı yeni oyunları var ama bazı oyunları desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Telltale battı, sadece aynı isimde yeni bir şirket açıldı. Bu arada Telltale çalışanları kendileri bir şirket kurup oyun yapmaya devam ediyorlar. Ama o şirketin adını unuttum.
vahittahaahas Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #16 Ciarus dedi: Hocam korsan indirmenizi önermem. Netflix'den izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam artık Netflixden de kalktı.
Ciarus dedi: Hocam korsan indirmenizi önermem. Netflix'den izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam artık Netflixden de kalktı.
M momerd Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #17 vahittahaahas dedi: Hocam artık Netflixden de kalktı. Genişletmek için tıkla... Adam 2021 de yazmış, 2021 de iken hala netflixdeydi
vahittahaahas dedi: Hocam artık Netflixden de kalktı. Genişletmek için tıkla... Adam 2021 de yazmış, 2021 de iken hala netflixdeydi