Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Nasıl sünger edit bölgesi yapabilirim ya da hazır edit mapi vs. var mı?
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #2 Ahmet9 dedi: Nasıl sünger edit bölgesi yapabilirim ya da hazır edit mapi vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılır derken harita mı istiyorsun yoksa blokların belli bir süre sonra yenilenmesini mi istiyorsun?
Ahmet9 dedi: Nasıl sünger edit bölgesi yapabilirim ya da hazır edit mapi vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılır derken harita mı istiyorsun yoksa blokların belli bir süre sonra yenilenmesini mi istiyorsun?
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Miriss dedi: Nasıl yapılır derken harita mı istiyorsun yoksa blokların belli bir süre sonra yenilenmesini mi istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam toptan bilgim yok ikisini de nasıl yapabilirim? Ama haritanız varsa yollarsanız sevinirim.
Miriss dedi: Nasıl yapılır derken harita mı istiyorsun yoksa blokların belli bir süre sonra yenilenmesini mi istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam toptan bilgim yok ikisini de nasıl yapabilirim? Ama haritanız varsa yollarsanız sevinirim.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #4 Ahmet9 dedi: Hocam toptan bilgim yok ikisini de nasıl yapabilirim? Ama haritanız varsa yollarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Catamines plugini ile yenilenmesini sağlayabilirsin, haritayı da kendin worldedit ile yapabilirsin basitçe. bendeki haritaları şu an kullanıyorum kopyasını veremem maalesef. Hazır paketlerdeki haritaları alabilirsin.
Ahmet9 dedi: Hocam toptan bilgim yok ikisini de nasıl yapabilirim? Ama haritanız varsa yollarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Catamines plugini ile yenilenmesini sağlayabilirsin, haritayı da kendin worldedit ile yapabilirsin basitçe. bendeki haritaları şu an kullanıyorum kopyasını veremem maalesef. Hazır paketlerdeki haritaları alabilirsin.
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 Hocam shematich var ama çok büyük past yapıyorum 2 sene sonra yükleniyor nasıl peki düzetebilirim?
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #6 Ahmet9 dedi: Hocam shematich var ama çok büyük past yapıyorum 2 sene sonra yükleniyor nasıl peki düzetebilirim? Genişletmek için tıkla... Sunucunun özelliklerine göre değişir kaldırmayabilir, past yapmadan önce tick Speed'i 0 yap.
Ahmet9 dedi: Hocam shematich var ama çok büyük past yapıyorum 2 sene sonra yükleniyor nasıl peki düzetebilirim? Genişletmek için tıkla... Sunucunun özelliklerine göre değişir kaldırmayabilir, past yapmadan önce tick Speed'i 0 yap.
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #7 Hocam her şeklide deniyorum elimdeki sematik yüklenmiyor.