Minecraft sürüm düşürmek oyuna zarar verir mi?

videocu

Picopat
Minecraft sürüm düşürmek. Oyunuma zarar verir mi?

1.21.4 oynuyorum 1.20 sürümüne düşürmek istiyorum. Oyunuma ne tür zararlar verebilir?

Minecraft sürüm düşürmek. Oyunuma zarar verir mi?

1.21.4 oynuyorum 1.20 sürümüne düşürmek istiyorum. Oyunuma ne tür zararlar verebilir?
Oyunda ki 1.20'den 1.21.4'e kadar eklenen obje ,blok ,mekan ve mekanikler gider

Bazı eşyaalrın, blok vb. şeyler silinebilir.Yinede geçmeyi deneyebilirsiniz, ancak her ihtimale karşı, dünyanın bir yedeğini alın.

Dünyanın yedeğini alıp deneyin. Fazla chunk açmadıysanız muhtemelen sorun olmaz.

Derin kaynak taşlarından mob trap yapmıştım. Gider mi sizce epeydir güncellemeleri takip etmiyorum pek bir gelişmişliğim yok zaten.
Birşey olmaz. Derin kayrak taşı daha eski bir sürümde eklendi.

Zamanında sürüm düşürdüğüm için benim 4.5 aylık dünyam gitmişti ve yedeklemeyerek büyük bir hata yapmıştım. Belirli bir chunk yükledikten sonra dünya donuyordu ve hiçbir şey hareket etmiyordu blok bile kıramıyordum.
Ama sende aynı şey olur mu bilmem siz yine de dünyanızı yedekleyin.

dünyayı nasıl yedekleye bilirim peki hocam ?

Olduğum dünyaya tıklayacak ctrl+c yapacağım sonrasında masa üstüne ctrl+v yapacağım yani kopyalamış olacağım böylece kopyalamış sayılır mıyım ?

Evet olursun. Oyunun dosyalarındaki saves klasördündeki dünyayı masaüstüne kopyala veya yine saves klasörüne adının sonuna yedek ekleyerek kaydet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…