ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 24 Ocak 2021 #1 Merhabalar sayın arkadaşlar. Bugün bir sunucu açtım fakat arkadaşım sunucuya giremiyor. Hata kodu "failed to verify username" hatası alıyor bu hatayı nasıl kaldırabiliriz, yardım eder misiniz?
Merhabalar sayın arkadaşlar. Bugün bir sunucu açtım fakat arkadaşım sunucuya giremiyor. Hata kodu "failed to verify username" hatası alıyor bu hatayı nasıl kaldırabiliriz, yardım eder misiniz?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Ocak 2021 #2 Korsan mı oynuyorsunuz? Sanırım Premium gerektiren bir sunucuya girmeye çalıştığız için alıyorsunuz bu hatayı. Kullanıcı adınız doğrulanamıyor. Her sunucuda mı yaşıyorsunuz yoksa sadece Premium gerektiren sunucularda mı? Artı 0 Eksi
Korsan mı oynuyorsunuz? Sanırım Premium gerektiren bir sunucuya girmeye çalıştığız için alıyorsunuz bu hatayı. Kullanıcı adınız doğrulanamıyor. Her sunucuda mı yaşıyorsunuz yoksa sadece Premium gerektiren sunucularda mı?