U uqvol Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Evde çok sıkıldığımdan dolayı Minecraft sunucusu için arkadaş arıyorum, gelebilecekler Discord'unu yazabilir. 1.16.5 Korsan olmayan versiyonunu açacağım ama Premium'u olmayan varsa korsanını açabilirim. 11-16 yaş arası iyi olur. Mikrofona gerek yok. uqvol#0001 .
Evde çok sıkıldığımdan dolayı Minecraft sunucusu için arkadaş arıyorum, gelebilecekler Discord'unu yazabilir. 1.16.5 Korsan olmayan versiyonunu açacağım ama Premium'u olmayan varsa korsanını açabilirim. 11-16 yaş arası iyi olur. Mikrofona gerek yok. uqvol#0001 .
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Ben belki 1 ay sonra falan gelebilirim fakat uyarayım sunucuyu preli yaparsanız gelmek isteyecek çoğu kişi giremeyecek. Bayağı kişi presiz oynuyor çünkü.
Ben belki 1 ay sonra falan gelebilirim fakat uyarayım sunucuyu preli yaparsanız gelmek isteyecek çoğu kişi giremeyecek. Bayağı kişi presiz oynuyor çünkü.
U uqvol Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Charlie Dickkerson dedi: Ben benli 1 ay sonra falan gelebilirim fakat uyarayım sunucuyu preli yaparsanız gelmek isteyecek çoğu kişi giremeyecek. Genişletmek için tıkla... Tamam korsan yaparım. Bu arada dcden ekleyen AmA senmisin?
Charlie Dickkerson dedi: Ben benli 1 ay sonra falan gelebilirim fakat uyarayım sunucuyu preli yaparsanız gelmek isteyecek çoğu kişi giremeyecek. Genişletmek için tıkla... Tamam korsan yaparım. Bu arada dcden ekleyen AmA senmisin?
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 uqvol dedi: Tamam korsan yaparım. Bu arada dcden ekleyen AmA senmisin? Genişletmek için tıkla... Yok ben değilim, sınav olduğu için pek giremiyorum zaten.
uqvol dedi: Tamam korsan yaparım. Bu arada dcden ekleyen AmA senmisin? Genişletmek için tıkla... Yok ben değilim, sınav olduğu için pek giremiyorum zaten.