Minecraft sunucu için bedava hosting önerisi

MrMertz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sunucu açacağım da, bildiğiniz bedava hosting var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Aternos varda onun haricinde bulursanız beni de etiketler iseniz çok memnun olurum

Arkadaş arasında bir sunucu kuracaksanız eğer, kendiniz hostlamanız daha mantıklı. Öbür türlü epey lag oluyor bedava hostlarda. Aternos var en popüler ama gündüz saatlerinde çok lag oluyor. Geceleri giriyorduk biz ondan dolayı.

Hiç lag yok ve ping de TR için düşük.

Scalacube var eğer isterseniz.

O çalışmıyor.

Vallahi ben Aternos'ta şu an hub sunucu kuruyorum sabahta lag yok gecede

Vallahi ben Aternos'ta şu an hub sunucu kuruyorum sabahta lag yok gecede
Aternos'tan hub sunucu kurulmaz. Hub sunucular için proxy gereklidir. Aternos'ta proxy desteği vermediği için böyle bir şey mümkün değil. Ayrıca Aternos 15 oyuncudan fazla oyuncuyu zor kaldırıyor.

Aternos'tan hub sunucu kurulmaz. Hub sunucular için proxy gereklidir. Aternos'ta proxy desteği vermediği için böyle bir şey mümkün değil. Ayrıca Aternos 15 oyuncudan fazla oyuncuyu zor kaldırıyor.

Eski sunucumda 30 kişi birden oynuyorduk ve lag yapmıyor bilip bilmeden kötülemeyiniz lütfen.

Mesajınızı görmemiştim kusura bakmayın bir deneyip bakayım

Eski sunucumda 30 kişi birden oynuyorduk ve lag yapmıyor bilip bilmeden kötülemeyiniz lütfen.
Kanıtını tps göstergesiyle birlikte bekliyorum hocam. Öyle anlarız kimin kötüleyip kötülemediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…