Merhaba, arkadaşlarla exatron. Me gibi hizmetleri almayıp sürekli açık kalacak bir server kiralamak istiyoruz, fakat ne kadar hizmet baktıysak hep T.C. İstiyorlar vermek istemiyoruz çözümü var mıdır?
T.C kimliği diyorsanız bilmiyorum fakat biz Rabisu'dan açmıştık, hiçbir sorun yaşatmadı T.C kimlik falan istemedi. Rabisu en iyisi, destekte de yardımcı oluyorlar.Merhaba, arkadaşlarla exatron. Me gibi hizmetleri almayıp sürekli açık kalacak bir server kiralamak istiyoruz, fakat ne kadar hizmet baktıysak hep T.C. İstiyorlar vermek istemiyoruz çözümü var mıdır?
Zaten kimlik bilgilerimiz her yerde bişey olmaz.Merhaba, arkadaşlarla exatron. Me gibi hizmetleri almayıp sürekli açık kalacak bir server kiralamak istiyoruz, fakat ne kadar hizmet baktıysak hep T.C. İstiyorlar vermek istemiyoruz çözümü var mıdır?
İstiyor?saganetwork istemiyor
İstiyor?
İstiyorlar, ben birden fazla hizmetimi saganetwork üzerinden ayakta tutuyorum. Kayıt olurken nvi üzerindende kontrol sağlıyorlar.Hayır, istemiyor
İstiyorlar, ben birden fazla hizmetimi saganetwork üzerinden ayakta tutuyorum. Kayıt olurken nvi üzerindende kontrol sağlıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.