zodadev Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #11 riverrulss dedi: Üstat, benden istemedi. Kayıt formunu senin için tekrar kontrol ettim. İstemiyorlar Genişletmek için tıkla... Evet değişmiş, Canlı destek üzerinden sordum cevapları buydu. 'Şuan isteğe bağlı alan olarak ayarlı, yani müşteri panelinden kullanıcılar isterlerse ekleyebiliyorlar' Genişletmek için tıkla...
riverrulss dedi: Üstat, benden istemedi. Kayıt formunu senin için tekrar kontrol ettim. İstemiyorlar Genişletmek için tıkla... Evet değişmiş, Canlı destek üzerinden sordum cevapları buydu. 'Şuan isteğe bağlı alan olarak ayarlı, yani müşteri panelinden kullanıcılar isterlerse ekleyebiliyorlar' Genişletmek için tıkla...
riverrulss Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #12 zodadev dedi: Evet değişmiş, Canlı destek üzerinden sordum cevapları buydu. Genişletmek için tıkla... Haklıyım Daha önceden istiyorlardı herhalde?
zodadev dedi: Evet değişmiş, Canlı destek üzerinden sordum cevapları buydu. Genişletmek için tıkla... Haklıyım Daha önceden istiyorlardı herhalde?
zodadev Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #13 riverrulss dedi: Haklıyım Daha önceden istiyorlardı herhalde? Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde nvi üzerinden kontrol ediyorlardı gerekli bir alandı. Evet haklıymışsınız
riverrulss dedi: Haklıyım Daha önceden istiyorlardı herhalde? Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde nvi üzerinden kontrol ediyorlardı gerekli bir alandı. Evet haklıymışsınız
carbonhai Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 279 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #14 Hocam yabancı server firmalarına bakmanız daha uygun olur.