Minecraft sunucu önerisi

2B2T hile olduğu için biraz sıkıntı. Çok can sıkar bence. Craftrise, Sonoyuncu sunucularında oynamayı ben de biliyorum ama o sunucuların Survival'ı genelde p2win oluyor.
Şunuda ekleyeyim o tarz sunucularda çok oyuncu olduğu için hesapları sıfırlamıyorlar ve yeni gelen oyuncular için kasılması çok zor oluyor.

2B2T hile olduğu için biraz sıkıntı. Çok can sıkar bence. Craftrise, Sonoyuncu sunucularında oynamayı ben de biliyorum ama o sunucuların Survival'ı genelde p2win oluyor.
Şunuda ekleyeyim o tarz sunucularda çok oyuncu olduğu için hesapları sıfırlamıyorlar ve yeni gelen oyuncular için kasılması çok zor oluyor.
EarthMC öyle değil para mantığı yok kasılmasıda bence kolay.

EarthMC aklımdaydı ama Premium hesap bulmam lazım şimdi txt dosyalarının arasından. :D
Biraz uğraştıracak ama değer galiba.
Hocam beraber oynamak istersen benimle oynayabilirsin :D

Artık çok "Survival" sunucusu kalmadı.
DC nickiniz nedir? Beraber oynamak isterim açıkcası.

Son düzenleme:
Selam İstediğiniz Gibi Sunucular Bol Bulunuyor : Pek Fazla Var Ama Bunu Tam İsteklerinizle Google
Ye Yazsanız Bile Gösterilir Tek Şey Biraz Zaman Arayacaksınız...

Premium'unuz varsa Hypixel, yok ise SonOyuncu öneriyorum.

Bu Hypixel'in sunucu IP'i.
mc.hypixel.net

SonOyuncu'nun IP'i yok, kendi Launcher'ini indirip kayıt oluyorsunuz.

Craft Rise - SonOyuncu - Hypixel - earthmc.

Sunucu bol da çoğu kalitesiz. Arada kaliteli sunucular çıkıyor ama onlarda tutmuyor. Genelde hepsi aynı olan 1.8 hiçbir sistemi olmayan basit sunucular tutuyor. Hypixel vs. gibi büyük sunucular hariç oynama derim emeğine yazık olur.

Dostum Hypixel'de Survival modu var mı? Girdimde bulamadım. Yardımcı olur musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı