Yaabi Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Şimdi biz bir sunucu açtık Minecraft'a ve eğlenmek için açmıştık fakat oyuncu çağırmaya başladık ve reklam yaptık. Bir kişi de bize diyor ki dava edileceksin reklamdan dolayı davalık olur muyum? Yaşım 15 ve biraz korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Şimdi biz bir sunucu açtık Minecraft'a ve eğlenmek için açmıştık fakat oyuncu çağırmaya başladık ve reklam yaptık. Bir kişi de bize diyor ki dava edileceksin reklamdan dolayı davalık olur muyum? Yaşım 15 ve biraz korkuyorum.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #2 Nerede reklam yaptın.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 16 Mayıs 2021 #3 Reklamı nerede yaptınız ki ?
Yaabi Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 emregunel0 dedi: Nerede reklam yaptın. Genişletmek için tıkla... discord KenshiPochita dedi: Reklamı nerede yaptınız ki ? Genişletmek için tıkla... discord
emregunel0 dedi: Nerede reklam yaptın. Genişletmek için tıkla... discord KenshiPochita dedi: Reklamı nerede yaptınız ki ? Genişletmek için tıkla... discord
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 16 Mayıs 2021 #5 Hiçbir şey olmaz dostum seni tehdit eden kişide muhtemelen 15 yaşında.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #6 Yaabi dedi: discord Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle korkutmak için demiştir.
Yaabi Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 Turbox Sevdalisi dedi: Ne olacak dostum seni tehdit eden kişide muhtemelen konuştuk 17 yaşında Genişletmek için tıkla... emregunel0 dedi: Büyük ihtimalle korkutmak için demiştir. Genişletmek için tıkla... eminsiniz değilmi
Turbox Sevdalisi dedi: Ne olacak dostum seni tehdit eden kişide muhtemelen konuştuk 17 yaşında Genişletmek için tıkla... emregunel0 dedi: Büyük ihtimalle korkutmak için demiştir. Genişletmek için tıkla... eminsiniz değilmi
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 16 Mayıs 2021 #8 Turbox Sevdalisi dedi: Hiçbir şey olmaz dostum seni tehdit eden kişide muhtemelen 15 yaşında. Genişletmek için tıkla... 15 yoktur bile bence.
Turbox Sevdalisi dedi: Hiçbir şey olmaz dostum seni tehdit eden kişide muhtemelen 15 yaşında. Genişletmek için tıkla... 15 yoktur bile bence.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 16 Mayıs 2021 #9 Yaabi dedi: eminsiniz değilmi Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir şey olmaz, mahkeme böyle saçma bir şeyle ilgilenmez.
Yaabi dedi: eminsiniz değilmi Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir şey olmaz, mahkeme böyle saçma bir şeyle ilgilenmez.
Yaabi Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #10 Turbox Sevdalisi dedi: Dostum hiçbir şey olmaz, mahkeme böyle saçma bir şeyle ilgilenmez. Genişletmek için tıkla... affettim dedi dm den
Turbox Sevdalisi dedi: Dostum hiçbir şey olmaz, mahkeme böyle saçma bir şeyle ilgilenmez. Genişletmek için tıkla... affettim dedi dm den