xKayr06 Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Merhaba Minecraft sunucum için kuracağım, bilgilendirici video veya rehber var mı (hosting önerisi de güzel olur)? Ben Keyubu'dan almayı düşünüyorum.
Merhaba Minecraft sunucum için kuracağım, bilgilendirici video veya rehber var mı (hosting önerisi de güzel olur)? Ben Keyubu'dan almayı düşünüyorum.
watchdogshayrani Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro 8 GB RAM GTX 1050 Tİ bu kadar hatırlıyom :d Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Bir Profesyonel arkadaştan yardım alın veya araştırın.
xKayr06 Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 watchdogshayrani dedi: Bir Profesyonel arkadaştan yardım alın veya araştırın. Genişletmek için tıkla... peki kaç gb ssd fln olmalı
watchdogshayrani dedi: Bir Profesyonel arkadaştan yardım alın veya araştırın. Genişletmek için tıkla... peki kaç gb ssd fln olmalı
S Semih Efe Çakmakçı Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 Bunun için öncelikle serverınız olmalı buda pek kolay sayılmaz
watchdogshayrani Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro 8 GB RAM GTX 1050 Tİ bu kadar hatırlıyom :d Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 xKayr06 dedi: peki kaç gb ssd fln olmalı Genişletmek için tıkla... 3 GB RAM öneririm internetten bakınca 1 GB RAM yeterli diyorlar ancak siz 2 GB daha koyun
xKayr06 dedi: peki kaç gb ssd fln olmalı Genişletmek için tıkla... 3 GB RAM öneririm internetten bakınca 1 GB RAM yeterli diyorlar ancak siz 2 GB daha koyun
S Semih Efe Çakmakçı Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 xKayr06 dedi: peki kaç gb ssd fln olmalı Genişletmek için tıkla... oynayacak olduğunuz sürüm aktif oynanacak kişi sayısı server boyutu bunlar ram ssd gibi durumları etkiler ama sistemi iyi olan bir bilgisayar olmalı
xKayr06 dedi: peki kaç gb ssd fln olmalı Genişletmek için tıkla... oynayacak olduğunuz sürüm aktif oynanacak kişi sayısı server boyutu bunlar ram ssd gibi durumları etkiler ama sistemi iyi olan bir bilgisayar olmalı
watchdogshayrani Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro 8 GB RAM GTX 1050 Tİ bu kadar hatırlıyom :d Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #7 Semih Adlı kardeşimize katılıyorum.
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 17 Haziran 2025 #8 xKayr06 dedi: Merhaba Minecraft sunucum için kuracağım, bilgilendirici video veya rehber var mı (hosting önerisi de güzel olur)? Ben Keyubu'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Keyubu tarzı sitelerden alabilirsin
xKayr06 dedi: Merhaba Minecraft sunucum için kuracağım, bilgilendirici video veya rehber var mı (hosting önerisi de güzel olur)? Ben Keyubu'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Keyubu tarzı sitelerden alabilirsin
S Semih Efe Çakmakçı Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #9 Biraz tuzlu rakamlar ama sormak isterim sunucu sitesini neden kurmak istiyorsun hazırda siteler varken.
Biraz tuzlu rakamlar ama sormak isterim sunucu sitesini neden kurmak istiyorsun hazırda siteler varken.
watchdogshayrani Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro 8 GB RAM GTX 1050 Tİ bu kadar hatırlıyom :d Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #10 Exaraton veya Aternos kullanabilirsin tabii arkadaşlarınla oynayacaksan