Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Minecraft'ta artık sunuculara bağlanamıyorum. Neden olabilir?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 12 Kasım 2020 #2 Orjinal mi?
Sucuk123 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 Oyunun çakmasını mı indirdin?
KS KS Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #4 Torrent indirdim.
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #5 Türk Hydra dedi: Torrent indirdim. Genişletmek için tıkla... Bazı serverler Premium istiyor eğer korsan indirdiysen. O yüzden belirli serverlere giremezsin. İşte girebileceğin serverler. Minecraft servers in Turkey | Minecraft Server List Minecraft servers located in Turkey minecraft-mp.com Bazılarına yine giremeyebilirsin o yüzden denemen lazım.
Türk Hydra dedi: Torrent indirdim. Genişletmek için tıkla... Bazı serverler Premium istiyor eğer korsan indirdiysen. O yüzden belirli serverlere giremezsin. İşte girebileceğin serverler. Minecraft servers in Turkey | Minecraft Server List Minecraft servers located in Turkey minecraft-mp.com Bazılarına yine giremeyebilirsin o yüzden denemen lazım.
KS KS Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #6 Çok teşekkürler Siteye girdim ama nasıl katılacağım? Üstüne basınca katılmıyor. Yardım edebilir misin?
Çok teşekkürler Siteye girdim ama nasıl katılacağım? Üstüne basınca katılmıyor. Yardım edebilir misin?
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #7 Türk Hydra dedi: Çok teşekkürler siteye girdim ama nasıl katılcam. Genişletmek için tıkla... Orada bir servere girip address yazan yerdeki yazıyı kopyalayacaksın. Ardından Minecraft'da multiplayer yerinde New server diyeceksin kopyaladığın yazıyı address yerine yapıştıracaksın ve bitti. Türk Hydra dedi: Çok teşekkürler siteye girdim ama nasıl katılcam. Üstüne basınca katılmıyor. Yardım edebilir misin. Genişletmek için tıkla... Katılmıyor derken error mesajımı veriyor?
Türk Hydra dedi: Çok teşekkürler siteye girdim ama nasıl katılcam. Genişletmek için tıkla... Orada bir servere girip address yazan yerdeki yazıyı kopyalayacaksın. Ardından Minecraft'da multiplayer yerinde New server diyeceksin kopyaladığın yazıyı address yerine yapıştıracaksın ve bitti. Türk Hydra dedi: Çok teşekkürler siteye girdim ama nasıl katılcam. Üstüne basınca katılmıyor. Yardım edebilir misin. Genişletmek için tıkla... Katılmıyor derken error mesajımı veriyor?
KS KS Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #8 Yo servera basınca adres oyuncu falan çıkıyor. Giremiyorum. Ne olacak peki şimdi?
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #9 Türk Hydra dedi: Yo servera basınca adres oyuncu falan çıkıyor. Giremiyorum. Ne olacak peki şimdi. Genişletmek için tıkla... Hangi serveri seçtin?
Türk Hydra dedi: Yo servera basınca adres oyuncu falan çıkıyor. Giremiyorum. Ne olacak peki şimdi. Genişletmek için tıkla... Hangi serveri seçtin?
KS KS Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #10 En baştakinin ili altı. Rc 49 diyor ona bastım.