Çözüldü Minecraft sunuculara girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperendemirr

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün orijinal Minecraft satın aldım hemen lunar Client indirdim Hypixel'e gircektim ki (Minecraft failed to login the authentication servers are currently down for maintenance) diye bir hata aldım minemen gibi farklı sunuculara girmeye denedim yine aynı hatayı aldım. Daha sonra crackli sunuculara girmeyi denedim yine giremedim Minecraft'ın kendi launcherından girdim sunuculara yine giremedim. En sonunda önceden kullandığım crackli Minecraft Launcher'ı ile giriş yaptım ve sunuculara girebiliyordum. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün orijinal Minecraft satın aldım hemen lunar Client indirdim Hypixel'e gircektim ki (Minecraft failed to login the authentication servers are currently down for maintenance) diye bir hata aldım minemen gibi farklı sunuculara girmeye denedim yine aynı hatayı aldım. Daha sonra crackli sunuculara girmeyi denedim yine giremedim Minecraft'ın kendi launcherından girdim sunuculara yine giremedim. En sonunda önceden kullandığım crackli Minecraft Launcher'ı ile giriş yaptım ve sunuculara girebiliyordum. Sorunu nasıl çözebilirim?

Lunar Client üzerinde premium hesabınızla giriş yapıyorsunuz değil mi? Zira Hypixel gibi sunucular premium istiyor.

Lunar Client üzerinde premium hesabınızla giriş yapıyorsunuz değil mi? Zira Hypixel gibi sunucular premium istiyor.

Evet premium hesabımla giriş yapıyorum.

bu şekilde gözükmesi gerekiyor değilmi

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    674,3 KB · Görüntüleme: 46
Evet premium hesabımla giriş yapıyorum.

bu şekilde gözükmesi gerekiyor değilmi
System32 > drivers > etc klasörü içerisindeki hosts dosyasını %appdata% üzerindeki, Lunar'ın içine kopyalayıp dener misiniz?

Deneyin bakalım, nasıl sonuç verecek? Ama mobil veriyle deneme imkanınız olunca öyle de deneyin.

VPN kullandım yine işe yaramadı.

Bilgisayarı yeniden başlattım ve bu sefer de bu hatayı alıyorum.

Deneyin bakalım, nasıl sonuç verecek? Ama mobil veriyle deneme imkanınız olunca öyle de deneyin.

Sorun kendi kendine çözüldü yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    172,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı