Minecraft sunucuları için en iyi Java hosting hangisidir?

batuwanf

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H
RTX 4050 45W
16GB Ram
Merhaba, yazın bir gerçek hayat sunucusu açacağım. Bunun için en uygun hostingi merak ediyorum. İçinde çakmalobi ve lobi de olacak.
Bundan birkaç sene önce en çok memnun kaldığım Batihost'tu, destek sistemi çok iyiydi gece vakti bile anında cevap alıyordum ancak şu an yine hizmetleri bu kadar iyi mi bundan emin değilim, biraz araştırdım ama istediğim cevabı bulamadım. Sizce Batihost hala iyi mi? Değilse hangi Hosting'i kullanmalıyım? Benim için en önemli kriter güçlü bir destek ağı ve kesintisiz makine aktifliği. (daha önce kullandığım Batihost, Keyubu ve özellikle Rabisu'da durduk yere makinenin kapandığı oluyordu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Saganetwork ve Keyubu önerimdir. Fiyatları orta düzeyde. Daha ucuza vardır ancak hizmetleri genelde kalitesiz yada sundukları hizmet kalitesiz oluyor. Bunun dışın da hiç bir bedava hosting websitesini denemeyin bile. Çoğu aşırı kalitesiz.

SAGANETWORK´e bakabilirsin. Hızlı şekilde yardımcı oluyorlar. Discord'ları da mevcut. İşlemci olarak AMD EPYC 9454P ve 3900X destekliyorlar. Eğer 6-8 arkadaş oyun oynayacaksanız 3900X´li şekilde açabilirsiniz. Ancak çok kişili sunucu açacaksanız 100 kişiden bile fazla şekilde EPYC 9454P alın. EPYC 9454P 48 çekirdekli bir işlemcidir.

SAGANETWORK´e bakabilirsin. Hızlı şekilde yardımcı oluyorlar. Discord'ları da mevcut. İşlemci olarak AMD EPYC 9454P ve 3900X destekliyorlar. Eğer 6-8 arkadaş oyun oynayacaksanız 3900X´li şekilde açabilirsiniz. Ancak çok kişili sunucu açacaksanız 100 kişiden bile fazla şekilde EPYC 9454P alın. EPYC 9454P 48 çekirdekli bir işlemcidir.
Ram olarak ne tavsiye edersiniz? Çakmalobi, lobi ve gerçekhayat sunucusu şeklinde bungeecord kuracağım.

Saganetwork için çok olumsuz geri dönüşler görüyorum ayrıca diğerlerine göre pahalı.
Diğerlerine göre daha pahalı olabilir, ancak :

• Daha kaliteli
  • Daha optimize
  • Hızlı destek sistemi
  • %99,99 Uptime
  • Sunucu koruması Anti-Exploit gibi sistemleri var. Diğer hosting sağlayıcılarında da var ama patates gibi oluyor GENELDE.

Çakmalobi gibi isimler sunucular mı? Ne olduklarını bilmiyorum. Eğer sunucular ise o sunuculara ortalama kaç kişi giriyor ?
Arkadaşın dediği sanırım hali hazır da internette paylaşılan ve insanların kullanılması için yapılan lobi haritaları sanırım.

Arkadaşın dediği sanırım hali hazır da internette paylaşılan ve insanların kullanılması için yapılan lobi haritaları sanırım.

Ne olduklarını bilmiyorum ama EPYC 9454P çok güçlü bir işlemci 100 kişiyi bile taşıyabilir. Bu işlemciyi tercih edebilir konu sahibi. İsterse Saganetworkun Discord'una giderek MC ile ilgilenen ekibe yazarak destek alabilir.

Ne olduklarını bilmiyorum ama EPYC 9454P çok güçlü bir işlemci 100 kişiyi bile taşıyabilir. Bu işlemciyi tercih edebilir konu sahibi. İsterse Saganetworkun Discord'una giderek MC ile ilgilenen ekibe yazarak destek alabilir.
Katılıyorum saganetwork ve keyubu bu iş için biçilmiş kaptan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı