Minecraft sunucuları için en iyi Java hosting hangisidir?

Siz iyi bir hizmet vermediğini düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu beş para etmez demek değil.

Daha düzgün, açıklayıcı öneriler yapabiliriz diye düşünüyorum. Malûm ilgili konuda 10 kişiden 9'u öneriyor.

Hocamın da dediği gibi, herkes sevmeyebilir. Hosting firmalarının tamamı bir denetim mekanizmasına sahip değil. Güven damgası ise kısmen verilerimizin güvenliği ve işleyişin doğruluğunu kanıtlayan bir şey.

Yani, biz tüketici olarak bir tercih yapmak istediğimizde, belirli kurallara, denetimlere tabii olan bir kurum seçmeliyiz.

Ancak, saganetwork hariç hiçbir hosting firması bunu edinmemiş. Bu bahsettiğim güven damgasını edinebilmek için siber güvenlik önlemleri almalı ve kanunlara uygun, tüketiciyi yanıltıcı hiçbir şeyin olmaması gerekiyor.

Güven damgasının internet sayfasını incelediğimizde bütün büyük e-ticaret sitelerinin buna sahip olduğunu görebiliyoruz. Ancak, hosting şirketleri kafalarına göre takılmaya devam ediyor.

Tabii ki, bu bir zorunluluk değil gibi görünüyor. Yine de, tüketiciye önem veren bir firmayı diğerlerine karşın her türlü tercih ederim. Örneğin, Keyubu'da bir sorun yaşadığımda şikayet edebileceğim tek yer tüketici hakem heyeti. Ancak, saganetwork'te bir sorun yaşadığımda bunu çözmüyorlarsa güven damgasını veren kurum olan Tobb'a şikayet edebilir ve çözüm bulabilirim.

Hâliyle, beş para etmez söylemi kesinlikle yanlış. Sadece siz beğenmiyorsunuz. Müşterisine önem veren firmalar her zaman önceliğimiz olmalı, fanatikliğe gerek yok.

Oversell yapıyor daha ne yapsın? Fiziksel bir işlemci ile saganetworkum vermiş olduğu vcpu arasında devasa fark var. Bunu anlamak için daha önceden gerçek kaynak ile performansı görmüş olmanız lazım ben size bunu açıklayamıyorum. Saganetwork aşırı dandik işlemci kullanımlarınızı son derece kısan bir firma CPU başına 1 GHz veriyor orijinal Ryzen işlemci değeri 4.6 GHz sadece bu kadar diyeceğim isteyen alabilir

Merhaba,

Saganetwork'den daha önce bende bir sunucu aldım ve sözde güçlü olan sunucu 5 plugin eklediğimizde kasma yaşadı. Ve bu VDS değil web Panel'di (yani Linux'du ondan bahsediyorum) optimizasyon yapmama rağmen destekle de iletişime geçmeme rağmen sadece yükseltmemi söylediler ve pek umursamadılar bu konuyu.

Eskiden öneriyordum ancak artık önermiyorum. Ve bana göre güven damgası alması büyük bir hata olmuş. Önerdiğiniz bir diğer firmaya gelir isek (Keyubu)
Keyubu'nun daha önce KVKK tarafından bir veri ihlali bildirimi aldığı görülmüş, ben daha önceden de Keyubu'yu deneyimlediğimde DDoS korumalı paketi almama rağmen DDoS koruması için o zamanın parasıyla 50 TL + KDV istemişlerdi. Ek olarak diğer firmaların ücretsiz sağladığı domainli Minecraft sunucusu (sunucu IP adresleri yerine play.sunucu.com gibi.) Yapmayı da paralı olarak sunmuşlardı.

Bu bahsettiğim iki firmada da çok büyük bir deneyimim var.
Kendiniz iyi bir deneyim edinmeden oversell veya işlemci kullanımı kısıtlama gibi konular hakkında lütfen fikir sahibi olmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı