Minecraft sunucuları nasıl optimize ediliyor?

Bende sunucuda lag olduğu için çok şaşırdım sunucunun 2.günü lag azalmıştı ama hala vardı sunucuda gsit plugini ve skinRestorer pluginleri vardı. Saganetworkden almıştım acaba hostinglemi alakalı.
Saganetwork kullanmıştım 1 ay. Evet bence kötü bir hosting firması. Destek sistemleri çok iyi olsa da 3900x 8GB sunucu almama rağmen lag girebiliyordu. Birde sık sık aksaklık yaşandığından gerçekten beni rezil etmişti.

Sunucuyu satın aldığınız hosting de muhtemelen bir sıkıntı var. İnternetleri aksıyor olabilir. İnternet kötü ise ne kadar iyi bir sistemden açarsan aç yine laglı olur.

Saganetworkden almıştım saganetwork o kadar kötü değil diye biliyordum artık farklı hosting denemeye çalışırım.

Isterseniz forge veya fabric kurun sonra performasn modlariyla sorununuzu cozebilirsiniz gibi gorunuyor

Sanırım Minekeep'den sunucu açmıştım bedava bir hostingdi adını tam hatırlamıyorum sunucu 1GB RAM'i vardı ve gerçek anlamda çok az laglıydı. Tek oyunculuda bile lag çıkacak şeyleri lagsız bir şekilde yapıyordu. Nasıl bu kadar optimize edilebiliyor?

Sunucu dosyalarına doğrudan erişiminiz yoksa muhtemelen çoğu şey kısıtlanmış falan olabilir. Araştırarak bakabilirsiniz.

Sunucu dosyalarına doğrudan erişiminiz yoksa muhtemelen çoğu şey kısıtlanmış falan olabilir. Araştırarak bakabilirsiniz.

Files klasörüne ekleme çıkarma yapılıyordu ama server ayarlarında bazı şeyler değişmiyordu. Örneğin Max 10 oyuncu sınırı vardı artıramıyorduk ya da Online modu kapatıp crack oyunculara sunucuyu açamıyorduk. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bir pluginle RAM'e bakmıştık 1 GB RAM'di 1 GB olmasa bile bedava bir hosting kaç GB RAM verebilir.

Isterseniz forge veya fabric kurun sonra performasn modlariyla sorununuzu cozebilirsiniz gibi gorunuyor
teşekkürler

Rica ederim iyi forumlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…