rowzgs Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Selamlar. Ben yakın zamanda kendi sunucumu kurmayı planlıyorum. Kendim böyle pluginleri halletmeye çalışacağım fakat şunun nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü. Bunu bilen varsa yardım ederse mutlu olurum. Dosya Ekleri 1739895497391.png 32,3 KB · Görüntüleme: 36
Selamlar. Ben yakın zamanda kendi sunucumu kurmayı planlıyorum. Kendim böyle pluginleri halletmeye çalışacağım fakat şunun nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü. Bunu bilen varsa yardım ederse mutlu olurum.
Çözüm iKayraOnur 18 Şubat 2025 Şekilli Nick - Şekilli Nick Yazma - Yazı Stilleri Şekilli nick yazma için şekilli harfler, şekilli semboller, şekilli yazılar, hemen sitemizi ziyaret ederek şekilli yazı stilleri oluştur. sekillinick.com.tr Küçük harfli olan yani 2. olanı kullanarak yazıları değiştirmeniz gerekiyor. Başka bir site de vardır belki yine benzer fonta ait.
Şekilli Nick - Şekilli Nick Yazma - Yazı Stilleri Şekilli nick yazma için şekilli harfler, şekilli semboller, şekilli yazılar, hemen sitemizi ziyaret ederek şekilli yazı stilleri oluştur. sekillinick.com.tr Küçük harfli olan yani 2. olanı kullanarak yazıları değiştirmeniz gerekiyor. Başka bir site de vardır belki yine benzer fonta ait.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.071 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #2 Şekilli Nick - Şekilli Nick Yazma - Yazı Stilleri Şekilli nick yazma için şekilli harfler, şekilli semboller, şekilli yazılar, hemen sitemizi ziyaret ederek şekilli yazı stilleri oluştur. sekillinick.com.tr Küçük harfli olan yani 2. olanı kullanarak yazıları değiştirmeniz gerekiyor. Başka bir site de vardır belki yine benzer fonta ait. Artı 1 Eksi Çözüm
Şekilli Nick - Şekilli Nick Yazma - Yazı Stilleri Şekilli nick yazma için şekilli harfler, şekilli semboller, şekilli yazılar, hemen sitemizi ziyaret ederek şekilli yazı stilleri oluştur. sekillinick.com.tr Küçük harfli olan yani 2. olanı kullanarak yazıları değiştirmeniz gerekiyor. Başka bir site de vardır belki yine benzer fonta ait.
KS KS rowzgs Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 Evet çalıştı. Çok teşekkür ederim sağ olun. iKayraOnur dedi: Şekilli Nick - Şekilli Nick Yazma - Yazı Stilleri Şekilli nick yazma için şekilli harfler, şekilli semboller, şekilli yazılar, hemen sitemizi ziyaret ederek şekilli yazı stilleri oluştur. sekillinick.com.tr Küçük harfli olan yani 2. olanı kullanarak yazıları değiştirmeniz gerekiyor. Başka bir site de vardır belki yine benzer fonta ait. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet çalıştı. Çok teşekkür ederim sağ olun. iKayraOnur dedi: Şekilli Nick - Şekilli Nick Yazma - Yazı Stilleri Şekilli nick yazma için şekilli harfler, şekilli semboller, şekilli yazılar, hemen sitemizi ziyaret ederek şekilli yazı stilleri oluştur. sekillinick.com.tr Küçük harfli olan yani 2. olanı kullanarak yazıları değiştirmeniz gerekiyor. Başka bir site de vardır belki yine benzer fonta ait. Genişletmek için tıkla...