Minecraft sunucularındaki dünyaları kaydeden modun adı nedir?

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oynadığımız bir Minecraft sunucusundaki dünyanın bir kısmını tek oynuncuda oynanılabilir dünya olarak kaydeden bir mod vardı, bu modun adı neydi?

Nasıl yani anlamadım? Plugin mi, mod mu? Plugin ise, AutoSaveWorld'u öneririm.
Ben oynadığım ve yetkilisi olmadığım bir minecraft sunucusunun dünyasını tek oyuncuda oynayabileceğim şekilde bildiğimiz world klasörü olarak kaydetmemi sağlayacak bir mod arıyorum.

Ben oynadığım ve yetkilisi olmadığım bir minecraft sunucusunun dünyasını tek oyuncuda oynayabileceğim şekilde bildiğimiz world klasörü olarak kaydetmemi sağlayacak bir mod arıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir mod yaptılar ancak hile engelleyici Pluginler isterse kişi OP sahibi olsa dahi o kişiyi sunucudan atıyor, bir işe yaramıyor, çok fazla paket gönderdiği için çalışmıyor.

Çıkarken kaydedersiniz, dünya .minecraft/saves klasörüne kaydedilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…