Minecraft sunucum açılmıyor (VDS)

VDS'de kaç GB RAM var? Ve BAT'ın içinde olan başlat kodunu atar mısınız?

VDS'im 8 GB RAM'e sahip.

Kod:
java -Xms7G -Xmx7G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs/ -Daikars.new.flags=true -jar paper.jar nogui.
pause

Denedim fakat.

Bu hata geldi.

Son düzenleme:
Windows biraz fazla RAM kullanıyor sanırım 6.5GB deneyin:

Kod:
java -Xms6656M -Xms6656M -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar paper.jar --nogui

Hocam 1GB bile denedim olmadı

Sunucuyu yeniden başlatıp deneyin.
tamamdır deniyorum

Hocam dediğiniz şeyi denedim

Invalid initial heap size: -xms7g
The specified size exceeds the maximum representable size.
Error: Could not create the Java Virtual machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.

Hatasını aldım.

CMD açıp java -version yazıp çıktıyı atabilir misiniz?

Hocam önceki Javayı kaldıramamışsınız 1.8 sürümünü kaldırıp attığımı kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…