Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #21 bertek41 dedi: Hocam önceki Javayı kaldıramamışsınız 1.8 sürümünü kaldırıp attığımı kurun. Genişletmek için tıkla... tamam bir dakika bertek41 dedi: Hocam önceki Javayı kaldıramamışsınız 1.8 sürümünü kaldırıp attığımı kurun. Genişletmek için tıkla... indirdim hocam
bertek41 dedi: Hocam önceki Javayı kaldıramamışsınız 1.8 sürümünü kaldırıp attığımı kurun. Genişletmek için tıkla... tamam bir dakika bertek41 dedi: Hocam önceki Javayı kaldıramamışsınız 1.8 sürümünü kaldırıp attığımı kurun. Genişletmek için tıkla... indirdim hocam
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #22 Campi dedi: tamam bir dakika indirdim hocam Genişletmek için tıkla... Diğer Javayı tamamen kaldırın. Ardından bunu kurun tekrardan java -version yazınca java 17 yazması lazım.
Campi dedi: tamam bir dakika indirdim hocam Genişletmek için tıkla... Diğer Javayı tamamen kaldırın. Ardından bunu kurun tekrardan java -version yazınca java 17 yazması lazım.
Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #23 bertek41 dedi: Diğer Javayı tamamen kaldırın. Ardından bunu kurun tekrardan java -version yazınca java 17 yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Program ekle veya kaldır yerinden javayı kaldırdım denediğimde bu geldi
bertek41 dedi: Diğer Javayı tamamen kaldırın. Ardından bunu kurun tekrardan java -version yazınca java 17 yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Program ekle veya kaldır yerinden javayı kaldırdım denediğimde bu geldi
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #24 Olmuş şimdi deneyin sunucuyu çalıştırmayı
Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #25 bertek41 dedi: Olmuş şimdi deneyin sunucuyu çalıştırmayı Genişletmek için tıkla... Unsupported Java detected (61.0). Only up to Java 16 is supported. hatasını aldım
bertek41 dedi: Olmuş şimdi deneyin sunucuyu çalıştırmayı Genişletmek için tıkla... Unsupported Java detected (61.0). Only up to Java 16 is supported. hatasını aldım
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #26 Java 16 kuralım o hâlde tekrardan Javayı kaldırıp bunu kurun (jdk-16.0.2+7 Windows x64 .msi olan): Adoptium Eclipse Adoptium provides prebuilt OpenJDK binaries from a fully open source set of build scripts and infrastructure. adoptium.net
Java 16 kuralım o hâlde tekrardan Javayı kaldırıp bunu kurun (jdk-16.0.2+7 Windows x64 .msi olan): Adoptium Eclipse Adoptium provides prebuilt OpenJDK binaries from a fully open source set of build scripts and infrastructure. adoptium.net
Campi Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #27 Tamamdırr girdim sağ ol sorun çözüldü eğer başka bir sorunum olursa form açarım. bertek41 dedi: Java 16 kuralım o hâlde tekrardan Javayı kaldırıp bunu kurun (jdk-16.0.2+7 Windows x64 .msi olan): Adoptium Eclipse Adoptium provides prebuilt OpenJDK binaries from a fully open source set of build scripts and infrastructure. adoptium.net Genişletmek için tıkla... hocam başka form açarım dedimde sizi bulmuşken burda söyliyim dedim sunucuya bağlanamıyorum Connection timed out diyor VDS'in IP adresini girince. Son düzenleme: 15 Mart 2023
Tamamdırr girdim sağ ol sorun çözüldü eğer başka bir sorunum olursa form açarım. bertek41 dedi: Java 16 kuralım o hâlde tekrardan Javayı kaldırıp bunu kurun (jdk-16.0.2+7 Windows x64 .msi olan): Adoptium Eclipse Adoptium provides prebuilt OpenJDK binaries from a fully open source set of build scripts and infrastructure. adoptium.net Genişletmek için tıkla... hocam başka form açarım dedimde sizi bulmuşken burda söyliyim dedim sunucuya bağlanamıyorum Connection timed out diyor VDS'in IP adresini girince.
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #28 Campi dedi: Tamamdırr girdim sağ ol sorun çözüldü eğer başka bir sorunum olursa form açarım. hocam başka form açarım dedimde sizi bulmuşken burda söyliyim dedim sunucuya bağlanamıyorum Connection timed out diyor VDS'in IP adresini girince. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp etiketleyin.
Campi dedi: Tamamdırr girdim sağ ol sorun çözüldü eğer başka bir sorunum olursa form açarım. hocam başka form açarım dedimde sizi bulmuşken burda söyliyim dedim sunucuya bağlanamıyorum Connection timed out diyor VDS'in IP adresini girince. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp etiketleyin.
MaskTheGreat Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ3 1005G1 4 gb ram Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #29 Aternos kullanın.