Minecraft sunucusu çöküyor

Alfa_Romeo147

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ben sunucumu açtığımda 15 dk geçip atıyor ve işlemci ve RAM iyi olduğu halde TPS çıkıyor. Crash raporlarını aşağıya koydum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• crashreport.txt
    43,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
"ServerHangWatchdog detected that a single server tick took 60,00 seconds (should be max 0.05)"

Sunucu render mesafesini kısıp tekrar deneyin. Ayrıca pek alakalı olmasa da toplam RAM'i 8GB olan bir sunucuda minimum ve maksimum RAM flaglarını 8192 olarak ayarlamanız akıl karı değil, en fazla 6GB olmalılar.

İfadeler: esq
Yanıtınız için çok teşekkür ederim bu RAM minimum ve maximum kaça yükseltmeliyim.

Ama gene atıyor view distance 10'dan 5 çektim ama gene atıyor.

Son düzenleme:
Yanıtınız için çok teşekkür ederim bu RAM minimum ve maximum kaça yükseltmeliyim.

Ama gene atıyor view distance 10'dan 5 çektim ama gene atıyor.

Dungeons_gear ve repurposed_structures loot tablolarında çakışma.

Bu gibi daha birçok sorun var.

• Eğer VDS kullanıyorsanız SSH bağlantılı Ubuntu VDS geçebilirsiniz ancak grafiksel değil her şeyi terminalden yapmalısınız.
  • Bunun dışında mod çakışmaları da bundan kaynaklanabilir. Hostilevillages, mowziesmobs. Bu iki mod çakışıyor olabilir.

Eğer hala çözülmez ise bu büyük yapılardanda kaynaklanıyor olabilir. Structures oluşturan modları silin veya ayarlarını düşürün.

Orta Çağ mod paketiydi bunlarda hostilevillages sildik hala aynı acaba daha başka modlarda mı çakışıyor olabilir daha hangi modlar çakışıyor olabilir hepside güzel modlar ama chunklarda yapı oluştuğunda çok hatalı oluşabiliyor havada falan.

Son düzenleme:

Sunucuyu nereden aldınız?

Büyük ihtimal ondandır. Structure oluşturan modlar hangisi acaba? hepsini silip teker teker yükleyip hangisinin sorun çıkardığını bulabilirsiniz.

Sunucuyu nereden aldınız?

Keyubu.

Büyük ihtimal ondandır. Structure oluşturan modlar hangisi acaba? Hepsini silip teker teker yükleyip hangisinin sorun çıkardığını bulabilirsiniz.

Birçok mod structure oluşturuyor ama scture oluşturan yapıları araştıracağım çünkü hiçbir moda bakmadan direkt Orta Çağ mod paketini indirdik
Mod paketinin adı:

the kingdom of daldar - Forge labs​

Son düzenleme:

Keyubu'dan 16 gb ram ryzen vds almıştım, prominence 2 oynarken deli dehşet kasıyordu. Bence sorun mod paketinde olmayabilir.

Keyubu'dan 16 GB RAM Ryzen VDS almıştım, prominence 2 oynarken deli dehşet kasıyordu. Bence sorun mod paketinde olmayabilir.

Ama exarotondada TPS değerleri bayağı düşüktü ve kasıyordu ama onda böyle crash vermiyordu sade kasıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…