2omer5 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 56 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Sunucuyu acıyorum 5 dk oynadıktan sonra oyun donmaya kasmaya başlıyor. Sonra da bayağı fazlalaşıp oyundan atıyor. Nasıl bunu duzeltebilirim?
Sunucuyu acıyorum 5 dk oynadıktan sonra oyun donmaya kasmaya başlıyor. Sonra da bayağı fazlalaşıp oyundan atıyor. Nasıl bunu duzeltebilirim?
C can477 Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3080Ti İ9 11.nesil Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 2omer5 dedi: Sunucuyu acıyorum 5 dk oynadıktan sonra oyun donmaya kasmaya başlıyor. Sonra da bayağı fazlalaşıp oyundan atıyor. Nasıl bunu duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaliteli hosting firmalarından alman gerek sunucuyu kasmasını istemiyorsan. En iyi olanlar Avrupa serverları olan yabancı firmalar. Onlardan alırsan hem DDoS koruması gibi ayrıcalıklarda sunuyorlar.
2omer5 dedi: Sunucuyu acıyorum 5 dk oynadıktan sonra oyun donmaya kasmaya başlıyor. Sonra da bayağı fazlalaşıp oyundan atıyor. Nasıl bunu duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaliteli hosting firmalarından alman gerek sunucuyu kasmasını istemiyorsan. En iyi olanlar Avrupa serverları olan yabancı firmalar. Onlardan alırsan hem DDoS koruması gibi ayrıcalıklarda sunuyorlar.