Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Minecraft sunucum hacklendi ne yapmalıyım? Not: Yayında hacklendiğimiz için psikolojim fena bozuk hızlı cevap verirseniz mutlu olurum.
Minecraft sunucum hacklendi ne yapmalıyım? Not: Yayında hacklendiğimiz için psikolojim fena bozuk hızlı cevap verirseniz mutlu olurum.
DirectX9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Eren Aydnhan dedi: Minecraft sunucum hacklendi ne yapmalıyım? Not: Yayında hacklendiğimiz için psikolojim fena bozuk hızlı cevap verirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Durumla ilgili hiçbir bilgi vermemişsiniz nasıl yardım etmemizi bekliyorsunuz? Sunucu sağlayıcısıyla iletişime geçin.
Eren Aydnhan dedi: Minecraft sunucum hacklendi ne yapmalıyım? Not: Yayında hacklendiğimiz için psikolojim fena bozuk hızlı cevap verirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Durumla ilgili hiçbir bilgi vermemişsiniz nasıl yardım etmemizi bekliyorsunuz? Sunucu sağlayıcısıyla iletişime geçin.
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 1 Mart 2025 #3 Eren Aydnhan dedi: Minecraft sunucum hacklendi ne yapmalıyım? Not: Yayında hacklendiğimiz için psikolojim fena bozuk hızlı cevap verirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hackten bahsediyoruz burada ?
Eren Aydnhan dedi: Minecraft sunucum hacklendi ne yapmalıyım? Not: Yayında hacklendiğimiz için psikolojim fena bozuk hızlı cevap verirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hackten bahsediyoruz burada ?
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 expart dedi: Nasıl bir hackten bahsediyoruz burada? Genişletmek için tıkla... Normal biz sunucudayken unloc diye birisi geldi böyle oldu.
expart dedi: Nasıl bir hackten bahsediyoruz burada? Genişletmek için tıkla... Normal biz sunucudayken unloc diye birisi geldi böyle oldu.
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 1 Mart 2025 #5 Eren Aydnhan dedi: Normal biz sunucudayken unloc diye birisi geldi böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir şey paylaşmamışsınız.
Eren Aydnhan dedi: Normal biz sunucudayken unloc diye birisi geldi böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir şey paylaşmamışsınız.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #6 expart dedi: Herhangi bir şey paylaşmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Araştırdım her şeyi anladım ben. Yardım etmenize gerek yok.
expart dedi: Herhangi bir şey paylaşmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Araştırdım her şeyi anladım ben. Yardım etmenize gerek yok.