Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Minecraft sunucusu açmak istiyorum. Nereden açmalıyım, hangi hostu önerirsiniz?
Reizon Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Konu sahibinin bütçesi vahiy olarak iniyor.
v01d Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 87 Makaleler 2 10 Şubat 2021 #3 Server kurma bilişim hizmetlerini tavsiye ederim hocam. Minecraft Server Kiralama – % 100 Müşteri Memnuniyeti – ServerKurma – Bilişim Hizmetleri
Server kurma bilişim hizmetlerini tavsiye ederim hocam. Minecraft Server Kiralama – % 100 Müşteri Memnuniyeti – ServerKurma – Bilişim Hizmetleri
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Random mesaj yazmak yerine ifadeler arasından gülme emojisini seçebilirsiniz
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 Reizon dedi: Konu sahibinin bütçesi vahiy olarak iniyor. Genişletmek için tıkla... Bütçe verse ne vermese ne? Adam senden öneri istemiş.
Reizon dedi: Konu sahibinin bütçesi vahiy olarak iniyor. Genişletmek için tıkla... Bütçe verse ne vermese ne? Adam senden öneri istemiş.
Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 v01d dedi: Server kurma bilişim hizmetlerini tavsiye ederim hocam. Minecraft Server Kiralama – % 100 Müşteri Memnuniyeti – ServerKurma – Bilişim Hizmetleri Genişletmek için tıkla... Hocam keyubu ve rabisu arasında kaldım sence hangisi?
v01d dedi: Server kurma bilişim hizmetlerini tavsiye ederim hocam. Minecraft Server Kiralama – % 100 Müşteri Memnuniyeti – ServerKurma – Bilişim Hizmetleri Genişletmek için tıkla... Hocam keyubu ve rabisu arasında kaldım sence hangisi?
Reizon Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #7 Bsd Kaymak dedi: Bütçe verse ne vermese ne? Adam senden öneri istemiş. Genişletmek için tıkla... Ben o zaman 320TL'lik Batihost'u önereyim?
Bsd Kaymak dedi: Bütçe verse ne vermese ne? Adam senden öneri istemiş. Genişletmek için tıkla... Ben o zaman 320TL'lik Batihost'u önereyim?
Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 Reizon dedi: Ben o zaman 320TL'lik Batihost'u önereyim? Genişletmek için tıkla... Bütçede bir sıkıntım yok bana en iyi hostu önermenizi istiyorum.
Reizon dedi: Ben o zaman 320TL'lik Batihost'u önereyim? Genişletmek için tıkla... Bütçede bir sıkıntım yok bana en iyi hostu önermenizi istiyorum.
v01d Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 87 Makaleler 2 10 Şubat 2021 #9 Rabisu öneririm hocam. Recep Özel dedi: Hocam keyubu ve rabisu arasında kaldım sence hangisi? Genişletmek için tıkla...
Rabisu öneririm hocam. Recep Özel dedi: Hocam keyubu ve rabisu arasında kaldım sence hangisi? Genişletmek için tıkla...
Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #10 v01d dedi: Rabisu öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anda serverkurma.com sitesine baktım yorumları gayet güzel orayı tercih edebilirim.
v01d dedi: Rabisu öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anda serverkurma.com sitesine baktım yorumları gayet güzel orayı tercih edebilirim.