Thanosssstv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 12:04 #1 Arkadaşlar 10-15 kişilik 50-60 modlu sunucu açacağız. Bu yüzden sağlam bir VDS arıyoruz. Daha önce Keyubu kullandım ara sıra sorun çıkıyordu. Önerileriniz bekliyorum.
Arkadaşlar 10-15 kişilik 50-60 modlu sunucu açacağız. Bu yüzden sağlam bir VDS arıyoruz. Daha önce Keyubu kullandım ara sıra sorun çıkıyordu. Önerileriniz bekliyorum.
Meb okul tahtası Femtopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer Çarşamba 12:49 #2 Thanosssstv dedi: Arkadaşlar 10-15 kişilik 50-60 modlu sunucu açacağız. Bu yüzden sağlam bir VDS arıyoruz. Daha önce Keyubu kullandım ara sıra sorun çıkıyordu. Önerileriniz bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Forge değilse squidservers kullanın. Kendi bilgisayarınızdan hostluyosunuz ayrıca bedava. Kullanması da çok kolay her şeyi kendi hallediyor Artı 0 Eksi
Thanosssstv dedi: Arkadaşlar 10-15 kişilik 50-60 modlu sunucu açacağız. Bu yüzden sağlam bir VDS arıyoruz. Daha önce Keyubu kullandım ara sıra sorun çıkıyordu. Önerileriniz bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Forge değilse squidservers kullanın. Kendi bilgisayarınızdan hostluyosunuz ayrıca bedava. Kullanması da çok kolay her şeyi kendi hallediyor
KS KS Thanosssstv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 14:10 #3 Meb okul tahtası dedi: Forge değilse squidservers kullanın. Kendi bilgisayarınızdan hostluyosunuz ayrıca bedava. Kullanması da çok kolay her şeyi kendi hallediyor Genişletmek için tıkla... forge olucak hocam 1.20.1 sürümü Artı 0 Eksi
Meb okul tahtası dedi: Forge değilse squidservers kullanın. Kendi bilgisayarınızdan hostluyosunuz ayrıca bedava. Kullanması da çok kolay her şeyi kendi hallediyor Genişletmek için tıkla... forge olucak hocam 1.20.1 sürümü