Minecraft sunucusu için hosting önerisi

AranjorEmir

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yayıncı
Merhaba,
Bir tane Minecraft sunucusu açmayı planlıyorum birkaç araştırma yaptığımda Minecraft için güncelde treas bir de nodesty diye iki tane hostingi duydum. Kullanan olduysa veya başka hosting önerisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.

Kanka ne alırsan al sunucuya direk erişebileceğin bir şey al panelli alma bensaga ve Rabisu'yu denedim ikisi de bence birçoğundan iyi. Ama mükemmel değiller. Dediğim gibi direk sunucuya eriş sen yonet. İnternet paneli olanları alma mod falan kurarken çok kısıtlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya daha önce nodesty ile çalıştım ama sadece internet sitem için çalıştım. Onda da sadece cPanel falan kullandım. Şimdi Minecraft sunucusu için çok çok uzun zaman önce nitrado falan kullanmıştım seneler önce. Direkt sunucuya erişebilip erişemeyeceğimi nasıl öğrenirim?

Minecraft sunucusu değil de direk VDS alacaksın zaten ne olursa olsun Minecraft serveri kurabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…