Minecraft sunucusu için hosting önerisi

Selamlar, 3-4 kişi Survival oynayacağız onun için hosting önerisi arıyorum. 3 kişi orijinalden oynayacak 1 kişi ise crackden oynayacak.
O bir kişiyede orjinal Minecraft alın sonra essential modunu kurup bedava oynayın aynı dünyada.

Selamlar, 3-4 kişi Survival oynayacağız onun için hosting önerisi arıyorum. 3 kişi orijinalden oynayacak 1 kişi ise crackden oynayacak.

Saganetwork almak isterseniz Migros'dan alabilirsiniz kartınız yoksa varsa kendi sitesinden alabilirsiniz.

O bir kişiyede orijinal Minecraft alın sonra Essential modunu kurup bedava oynayın aynı dünyada.

1K vermektense saga network alıp rahat takılır daha iyi hocam.

Ben aldığımda 500 TL'idi baya zamlanmış. Orijinalde hypixel felan sunucu gelio orijinal yani Minecraft seven biri için güzel. Ama daha ucuzs hosting tabikide vardır. 3 kişinin orijinal olunca diye dedim diğeri gariban kalmış gibi :)

Ben aldığımda 500 TL'idi bayağı zamlanmış. Orijinalde Hypixel falan sunucu geliyor orijinal yani Minecraft seven biri için güzel. Ama daha ucuzs hosting tabii ki de vardır. 3 kişinin orijinal olunca diye dedim diğeri gariban kalmış gibi :)

Saganetwork iyidir hocam diğerlerinden o kadar büyük firmaki markette kodu bile satılıyor bunu kimse yapamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı