O bir kişiyede orjinal Minecraft alın sonra essential modunu kurup bedava oynayın aynı dünyada.Selamlar, 3-4 kişi Survival oynayacağız onun için hosting önerisi arıyorum. 3 kişi orijinalden oynayacak 1 kişi ise crackden oynayacak.
Selamlar, 3-4 kişi Survival oynayacağız onun için hosting önerisi arıyorum. 3 kişi orijinalden oynayacak 1 kişi ise crackden oynayacak.
O bir kişiyede orijinal Minecraft alın sonra Essential modunu kurup bedava oynayın aynı dünyada.
Ben aldığımda 500 TL'idi baya zamlanmış. Orijinalde hypixel felan sunucu gelio orijinal yani Minecraft seven biri için güzel. Ama daha ucuzs hosting tabikide vardır. 3 kişinin orijinal olunca diye dedim diğeri gariban kalmış gibi1K vermektense
Ben aldığımda 500 TL'idi bayağı zamlanmış. Orijinalde Hypixel falan sunucu geliyor orijinal yani Minecraft seven biri için güzel. Ama daha ucuzs hosting tabii ki de vardır. 3 kişinin orijinal olunca diye dedim diğeri gariban kalmış gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.