Minecraft sunucusu için Natro'dan domain alınır mı?

Emre Bilen

Decapat
Daha fazla  
Minecraft sunucum için domain almam lazım. Biraz araştırdım ve genel olarak fiyatlar 500 TL bandında. Natro'ya baktığımda ise 120 TL'ye hem .com hem de .xyz domaini satıyor. Şikayetvar'a baktım Natro izinsiz kartımdan para çekmiş gibi şikayetler var. Sonuç olarak sormak istediklerim Natro güvenilir mi? Oradan aldığım domaini Minecraft sunucuma bağlayabilir miyim?

Natro daha önce kullanmadım ancak yıllardan beri namecheap kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım ve yaşadığım sorunlar destek ekibi tarafından hızlıca çözüldü. Buradan domain almanızı öneririm.

Herhangi bir yerden aldığınız domaini NS kayıtlarını girdikten sonra kullanabilirsiniz. Burada tek yapmanız gereken nereden alacağınızı seçmek olacaktır. Etrafta Natro dahil bir sürü domain satan yer var ve destek kısmının iyi olduğu bir yeri tercih etmenizi öneririm.

Her yıl binlerce domain alan birisi olarak namecheap.com 'u tavsiye ederim. Domain arattığınızda "explore more" seçeneğine tıplayıp "$2 or less"i seçmenizin ardından en ucuz domainleri görebilirsiniz.

1730633702544.png

Ayrıca Microsoft Edge tarayıcısı kullanırsanız domaini sepete attıktan sonra kupon kodlarını otomatik deneyebilir ve daha uygun fiyata domain sahibi olabilirsiniz.

İlk yıl çok uygun fiyata olsun derseniz, godaddy.com'u tercih edebilirsiniz. Uzun süre uygun fiyat için ise yukarıda belirttiğim "namecheap.com"u tercih edebilirsiniz.

En uygun fiyatlı domainleri ise https://tld-list.com/tld/com sitesinden sorgulayabilirsiniz.

Yani Minecraft sunucuma bağlayabilirim değil mi nereden aldığımın bir önemi yok

Ve ekstra olarak namecheap çok pahalı 10 dolardan fln başlıyor benim natroyu sormamın sebebi çok ucuz olmasıydı. Bir bilgisi olan var mı? Natro hakkında

Yani Minecraft sunucuma bağlayabilirim değil mi nereden aldığımın bir önemi yok

Ve ekstra olarak namecheap çok pahalı 10 dolardan fln başlıyor benim natroyu sormamın sebebi çok ucuz olmasıydı. Bir bilgisi olan var mı? Natro hakkında
Natro.com sadece ilk yıl ucuz, ikinci yıl 18-19 dolar ödetiyor. Domaini kısa süreli 1 yıl ve altı süre için alıyorsanız godaddy.com Natro'dan daha uygun fiyata ilk yıl için domain satıyor.
Namecheap'de ilk yıl 6 dolar devamında 10 dolar. Uzun süreli kullanım için kesinlikle namecheap.com'u tercih etmelisiniz.

Benim sorduğum şey Natro güvenilir mi? Godaddy ortalama 300-400 TL arası satıyor ilk yıl. Natro ise 120 TLye 2 domain satıyor

Natro gerçekten güvenilir mi? Bir cevap verebilecek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı