Minecraft sunucusu için site önerisi

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarımla Minecraft'a başlıyacağız, eğer bildiğiniz güzel SW açma siteleri varsa yazar mısınız? Çok pahalı olmadığı sürece ücretli olması fark etmez. Kendi bilgisayarım üzerinden de açarım fakat port açamıyorum.

Athernos önermeyin, Athernos sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler, deniyorum şimdi.

maksimum 10 oluyor hocam, bakalım rahatsız ederse server kiralarım birtane sorun olmaz.

Hocam peki sizce bir serverda (3-6 kişi arası oynanıcak) kaç gb ram olması gerekiyor.

Son düzenleme:
teşekkürler, deniyorum şimdi.

maksimum 10 oluyor hocam, bakalım rahatsız ederse server kiralarım birtane sorun olmaz.

Hocam peki sizce bir serverda (3-6 kişi arası oynanıcak) kaç gb ram olması gerekiyor.
Aslında ne kadar chunk açıldığına bağlı. Bir de otomatik farmlara bağlı. Biz arkadaşlarla o kadar çok farm yapmıştık ki oynanmaz olmuştu bu yüzden chunkları silmek zorunda kaldık. Server rahatladı sonra.

Anladım hocam, başlangıç için 4-5 gb yeter mi yoksa fazla mı ?

Aternos'da sınırlı kafana göre arttıramıyosun render distance.

Hocam konunun üstünden 1 ay geçti fakat biri gelir bakar diye düzeltme yapıyorum, rabisudan 1 aylık mc sunucusu aldım, puanım 3/10 sürekli lag çıkması, sürekli yaşanan çökme insanı bıktırdı teknik destek talebinde bulunduğum zaman tek yaptıkları şey chunkları 10 block görücek kadar kısıtlamaları.

Ben kendim denememiştim ama deneyenlerden memnun olduklarını duymuştum. Kötü olmuş yaşadığınız durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…