B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 10 Eylül 2020 #1 Başlıkta da belirtiğim gibi güvenilir midir? Oyun Sunucuları, VDS, Dedicated, Hosting, Domain Hizmetleri - Slimmweb
Başlıkta da belirtiğim gibi güvenilir midir? Oyun Sunucuları, VDS, Dedicated, Hosting, Domain Hizmetleri - Slimmweb
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #2 R10.net üzerinde satış yapan firmalardan seçmenizi öneririm.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 10 Eylül 2020 #3 🕹 En uygun Fiyatlara MineCraft Sunucuları - BATIHOST.COM Batıhost öneririm. Minecraft Sunucu Kirala - Keyubu Almanya sunucusu alırsanız ping az olur bundada. Attıklarım güvenli markalardır.
🕹 En uygun Fiyatlara MineCraft Sunucuları - BATIHOST.COM Batıhost öneririm. Minecraft Sunucu Kirala - Keyubu Almanya sunucusu alırsanız ping az olur bundada. Attıklarım güvenli markalardır.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #4 282742 dedi: 🕹 En uygun Fiyatlara MineCraft Sunucuları - BATIHOST.COM Batıhost öneririm. Minecraft Sunucu Kirala - Keyubu Almanya sunucusu alırsanız ping az olur bundada. Attıklarım güvenli markalardır. Genişletmek için tıkla... Kuzenimin kurduğu Batıhost sunucusu kapanmıştı, sonrasında para iadesi falan yapıldı. Yani bence de güvenli.
282742 dedi: 🕹 En uygun Fiyatlara MineCraft Sunucuları - BATIHOST.COM Batıhost öneririm. Minecraft Sunucu Kirala - Keyubu Almanya sunucusu alırsanız ping az olur bundada. Attıklarım güvenli markalardır. Genişletmek için tıkla... Kuzenimin kurduğu Batıhost sunucusu kapanmıştı, sonrasında para iadesi falan yapıldı. Yani bence de güvenli.
B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 10 Eylül 2020 #5 Dediğim site güvenlimi arkadaşlar. Keyubu Türkiye lakosyon alsam ping nasıl olur?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 10 Eylül 2020 #6 Berkcan (Marques) dedi: Dediğim site güvenlimi arkadaşlar. Keyubu Türkiye lakosyon alsam ping nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Dediğin siteden hiç sunucu alanı görmedim ama Keyubu konusunda sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm orda oynuyordum ping az oluyordu.
Berkcan (Marques) dedi: Dediğim site güvenlimi arkadaşlar. Keyubu Türkiye lakosyon alsam ping nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Dediğin siteden hiç sunucu alanı görmedim ama Keyubu konusunda sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm orda oynuyordum ping az oluyordu.
B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 10 Eylül 2020 #7 282742 dedi: Dediğin siteden hiç sunucu alanı görmedim ama keyubu konusunda sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm orada oynuyordum ping az oluyordu. Genişletmek için tıkla... Türkiye alsam ping nasıl olur?
282742 dedi: Dediğin siteden hiç sunucu alanı görmedim ama keyubu konusunda sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm orada oynuyordum ping az oluyordu. Genişletmek için tıkla... Türkiye alsam ping nasıl olur?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 10 Eylül 2020 #8 Berkcan (Marques) dedi: Türkiye alsam ping nasıl olur? Genişletmek için tıkla... "sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm"
Berkcan (Marques) dedi: Türkiye alsam ping nasıl olur? Genişletmek için tıkla... "sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm"
B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 10 Eylül 2020 #9 282742 dedi: "Sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm" Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için Türk oyunculara hitap edicegi için Türkiye lakosyonlu daha mantikli geliyor.
282742 dedi: "Sadece Almanya'dan sunucu alan gördüm" Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için Türk oyunculara hitap edicegi için Türkiye lakosyonlu daha mantikli geliyor.
K kullanilmiyorr Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 394 10 Eylül 2020 #10 Türkiye sunucusu 15-30 ms, Almanya sunucusu 60-80 ms sağlıyor. Kesinlikle Keyubu'dan almanı tavsiye ederim bu arada.
Türkiye sunucusu 15-30 ms, Almanya sunucusu 60-80 ms sağlıyor. Kesinlikle Keyubu'dan almanı tavsiye ederim bu arada.