Minecraft sunucusu için VDS önerisi

Baess

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Bi sikim yapıyoruz işte
Minecraft'ta smp sunucusu açacağım Keyubu'dan VDS almayı düşündüm ama subdomain ile birlikte geliyor mu bilmiyorum. Ben hem subdomain istiyorum hem 4 Core Xeon bir işlemci arıyorum 8 GB RAM ve 30 GB depolama düşünüyorum. Keyubu da ucuza 135 TL'ye buldum öneri bekliyorum.

Hocam kendi icinizde acacaksaniz ve premium hesaplariniz varsa realms oneririm. Inanilmaz uygun fiyatla her zaman acik, tek problem vanilla ve son surum olmasi on yargili davranmayin arkadaslarla oldukca memnun kaldik.

Hocam kendi icinizde acacaksaniz ve premium hesaplariniz varsa realms oneririm. Inanilmaz uygun fiyatla her zaman acik, tek problem vanilla ve son surum olmasi on yargili davranmayin arkadaslarla oldukca memnun kaldik.
Bizde herkeste crack launcher var ve ben büyük bi sunucu kurucam 30 kişiden fazla o yüzden soruyorum. Yani arkadaşlarla takılmalık değil hem para kazanmaya çalışıcam hem de eğlenmeye çalışıcam

Xeon işlemci ile smp sunucusu yapamazsınız, oldukça kasar. Ryzen, epyc, intel i9 gibi işlemcilere ihtiyacınız var.

Xeon işlemci ile smp sunucusu yapamazsınız, oldukça kasar. Ryzen, epyc, intel i9 gibi işlemcilere ihtiyacınız var.
O zaman hangi sunucu hizmetini bana önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…