Minecraft sunucusu kurmak için hosting önerisi

Öncelikle yardım severliğinden dolayı hepimiz adına teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alarak bu işe başlayacağız.

Öncelikle yardım severliğinden dolayı hepimiz adına teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alarak bu işe başlayacağız.

Başarılar diliyorum. MC-TR gibi forumları kullanmayı ihmal etmeyin, sahibi eski bir arkadaşım önce izin alın sonrasında tanıtım için belki izin verir.

Sunucu işinde olan biri olarak söylüyorum Keyubu al kafan rahat olsun. 10TL ucuz olması için işkence çekme. Batıhost, saga, Rabisu denedim Keyubu kadar güzel değil hiçbiri. Ayrıca 20 kişilik PvP sunucusuna 8 GB RAM öneririm. Kişi sayınız fazla olacak eklentilerle beraber 8 minimum diyorum. Eğer hile koruması LPX matrix falan kullanacaksanız minimumları 16ydı sanırsam.

Bu işler de uzun senelerce tecrübe ve deneyim sahibi olmuş birisi olarak eğer zaten iyi bir donanıma sahip bir sunucu alırsan örneğin i9, R9 vs. ve sunucunun optimizasyonluğunu dengeli bir şekilde ayarlarsan bu donanımdaki hiçbir sunucuda problem yaşamazsın. Keyubu'da kullandım Keyubu yüzünden zamanında az rezillikte çekmedim değil ama dediğim gibi iyi bir donanım ve iyi bir paketin varsa gerisi çok mühim değil şu an güncel olarak fiyatı en uygun olanı tercih edebilirsin yani tamamen F/P olarak en mantıklı gelen ve herkesin de artık tercih ettiği Saganetwork iyi bir tercih olabilir senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…