İlyax Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 vertus 12gb, i5 12400F 12. nesil, 500 gb m2 ssd, windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2024 #1 Minecraft sunucusu açacağım, Ngrok ile açıyorum fakat Ngrok işe yaramıyor Ngrok alternatifleriniz var mı bir de TCP istiyorum.
Minecraft sunucusu açacağım, Ngrok ile açıyorum fakat Ngrok işe yaramıyor Ngrok alternatifleriniz var mı bir de TCP istiyorum.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 23 Temmuz 2024 #2 İlyax dedi: Minecraft sunucusu açacağım, Ngrok ile açıyorum fakat Ngrok işe yaramıyor Ngrok alternatifleriniz var mı bir de TCP istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bedava yok Palworld Sunucu barındırması ₺215,43/ay'dan başlayan fiyatlarla! bu var beğenmezsiniz ama bi bakın
İlyax dedi: Minecraft sunucusu açacağım, Ngrok ile açıyorum fakat Ngrok işe yaramıyor Ngrok alternatifleriniz var mı bir de TCP istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bedava yok Palworld Sunucu barındırması ₺215,43/ay'dan başlayan fiyatlarla! bu var beğenmezsiniz ama bi bakın