Minecraft sunucusu nasıl açılır?

Modemden port açmak nedir ? Pek bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.

Aternos sunucusuna böylelik ile istediğim modu kurabilir miyim?
Zaten Forge olmadan mod kuramazsınız. Size önerim çok oyunculu ve modlu bir sunucu açacaksanız bilgisayarınızdan açın. Tabii bilgisayarınız Modlu Minecraft'ı kaldıracak düzeyde ise.

Hocam gördünüz mesajımı biliyorum ama tekrardan yazıyorum çünkü birçok kişi fikrini belirtiyor bence siz hiç uğraşmayın direk Minehut sitesinden yapın. Kayıt olduktan sonra çok kolay bir şekilde açabiliyorsunuz 30 saniye falan sürüyordu en son ama tam bilmiyorum şuanda da öyledir büyük ihtimal.

Modemden port açmak nedir ? Pek bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.
Öncelikle, hangi servis sağlayıcısı ve modemi kullandığınızı öğrenebilir miyim?

Hocam orada nasıl kendi Dünyamı yükleyeceğim sorun çıkartıyor.

Öncelikle, hangi servis sağlayıcısı ve modemi kullandığınızı öğrenebilir miyim?
Kablonet kullanıyorum, Netmaster Infinity 401.
Teşekkürler ona da bakacağım eğer kendim açamazsam.

Hocam orada nasıl kendi Dünyamı yükleyeceğim sorun çıkartıyor.
Dünya yüklemekten bahsettiğiniz şey tam olarak nedir? İnternetten indirdiğiniz bir map gibi mi? Eğer öyleyse SS'deki yerden yapılıyor olması gerek. Denemedim ve tam burası mı bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.

Dosya Ekleri

• 1613499908558.png
    88,1 KB · Görüntüleme: 63
Kablonet kullanıyorum, Netmaster Infinity 401.
Hocam modem arayüzündeki IP adresiniz ile internette IP adresim nedir gibi sorgu yaptığınızda çıkan IP adresleri farklıysa, CGNAT havuzundasınız demektir. Bunu kontrol etmeniz gerekiyor. CGNAT havuzunda iseniz port açamazsınız. Ancak Ngrok adlı bir program ile port açmanız mümkün.

Hocam yanlış anlamayın ama neden böyle bir şey ile uğraştırıyorsunuz ki? Direk Minehut sitesinden açabilir.

Eğer bahsettiğin IP adresim WAN kısmındaki ilk satırdaki ise ve whatismyipaddress.com sitesindeki gözüken IP adresim aynı olmalı ise iki IP adresim de aynı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…