Minecraft sunucusu nasıl açılır?

eymencaliskan39

Picopat
1730543604334.png

Selam, babamla Minecraft serveri açacağız server hub türlü olacak örneğin isteyen Bedwars girer isteyen Skywars o tarz server için Rabisu'yu tercih ettim tercih ettiğim paket uygun mudur acaba ve satın aldıktan sonra lobiyi oyunları falan nasıl yapacağım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1730543475037.png
    1730543475037.png
    130,3 KB · Görüntüleme: 21
Eki Görüntüle 2342721

Selam, babamla Minecraft serveri açacağız server hub türlü olacak örneğin isteyen Bedwars girer isteyen Skywars o tarz server için Rabisu'yu tercih ettim tercih ettiğim paket uygun mudur acaba ve satın aldıktan sonra lobiyi oyunları falan nasıl yapacağım yardım eder misiniz?
Herkese açık bir sunucu istiyorsanız play.cartcurt.com isimli bir domain almanız gerekir, aksi takdirde VDS IP adresinden bağlanacaksınız ve bu da hackerlerin sizin VDS'inize bağlanmasına yol açacaktır. Bizzat kendim yaşadım. Herkese açık bir sunucu mu yoksa sadece biz oynayalım arkadaşlar ile dediğiniz bir sunucu mu kuracaksınız?

Hocam sunucu 7/24 açık olucak ve aternos diğerlerine göre biraz daha güçsüz

Herkese açık bir sunucu düşünüyorum.
Tamam, paketi alın. Ardından minecraft bungee hub sunucu kurma videolarına bakın. Size yardımcı olacaktır.

Hocam sunucu 7/24 açık olucak ve aternos diğerlerine göre biraz daha güçsüz

Herkese açık bir sunucu düşünüyorum.

O zaman gösterdiğiniz sunucu yetersiz kalacaktır. Biraz daha güçlü bir paket seçip sunucuyu oluşturun. Kişi sayısı arttıkça yetersiz gelirse paketi büyütürsünüz. Bu attığınız paket ile 10 kişi oynamak bile zor olur.

Herkese açık bir sunucu istiyorsanız play.cartcurt.com isimli bir domain almanız gerekir, aksi takdirde VDS IP adresinden bağlanacaksınız ve bu da hackerlerin sizin VDS'inize bağlanmasına yol açacaktır. Bizzat kendim yaşadım. Herkese açık bir sunucu mu yoksa sadece biz oynayalım arkadaşlar ile dediğiniz bir sunucu mu kuracaksınız?

Tamam, paketi alın. Ardından minecraft bungee hub sunucu kurma videolarına bakın. Size yardımcı olacaktır.
Herkese açık isim vermeyim şimdide türkiyenin en popiler mc sunucuları nasılsa bende onun gibi

Athernos'u öneririm.
Hocam 7/24 açık kalması lazım ve biraz yavaş gibi aternos

Herkese açık isim vermeyim şimdide türkiyenin en popiler mc sunucuları nasılsa bende onun gibi

Hocam 7/24 açık kalması lazım ve biraz yavaş gibi aternos
Tamamdır, YouTube halamıza Minecraft Çok oyunlu Hub sunucu kurma yazarak aratırsanız istediğinize varacaksınız. Buradan yardım etmem benim için zor olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı