Rehber Minecraft sunucusu nasıl kurulur ve Port nasıl açılır?

Bir sorum vardı sunucu benim internetim uzerine mi kurulu yani ping girerse servere falandamı girecek.
evet kardeşim senin pc'ende kurmaçaksan senin internetinde sorun olursa servar'dada olur

merhabalar açaba ben kendi ip mi vermekdense domainimi nasıl verebilirim yani ip mi domaine nasıl bağlayabilirim

reis eular.txt ne
kral eula.txt ney

Hocam ben bir sorun yaşıyorum.
Özür dilerim hocam exe gibi uzantıları göstermeyi açınca farkettim. Düzeldi.

Hocam arkadaşlarla oynamak için yapıcam ben servera rahat giriyorum ancak fotoğraflar olmadığı için yapamıyorum. Elinize sağlık bu arada.

anlamadım neyse
Şöyle eula.txt yeirne gir eula=false yazan yeri eula=true yap.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşlarla oynamak için yapacağım ben servera rahat giriyorum ancak fotoğraflar olmadığı için yapamıyorum. Elinize sağlık bu arada.

Arkadaşlarınızla oynamak istiyorsanız ngrok'u önerebilirim. Ne yazık ki port açma yönteminin çalışması için sabit IP gerekiyor.

Ben daha önceden assetto corsa içinde açmıştım port çalıştı. Halen aktif durumda.

Aynı şekilde Minecraft için port açarak kullanabilirsiniz öyleyse. Nerede takıldınız yardım edeyim?
Sıkıntı yok ben grebiliyorum ama arkadaşım giremiyor. Assetto corsada giriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…